Federico Santander

Santander: Vi skal bygge videre på fremgangen

Federico Santander har for alvor ramt forårsformen og har leveret afgørende scoringer i de seneste fire kampe, hvor han blev matchvinder mod AGF, Helsingør og senest FC Nordsjælland, mens han stod for 2-1 scoringen mod Silkeborg i 3-1 sejren over dem:

“Selvfølgelig er jeg glad for, at jeg har fået scoret nogle vigtige mål. Jeg gør altid mit bedste for at hjælpe holdet, og en af mine opgaver er at være med at til afgøre kampene," fortæller Federico.

"Vi er blevet stærkere og stærkere i løbet af foråret, og det hjælper også mig meget som angriber, fordi vi skaber så mange chancer. Vi har vundet seks kampe i træk nu, og det skal vi blive ved med at bygge på. Vi har ikke råd til at slappe af eller tro, at noget kommer af sig selv, fordi vi har vundet de kampe."

"Der er stadig lang vej igen, og vi har meget hårdt arbejde foran os. Det ved alle i truppen, og vi er meget fokuserede på at blive ved med at forbedre os,” understreger Federico, der sammen med resten af holdet møder FC Midtjylland mandag aften i Herning.

“FC Midtjylland er et meget stærkt hold, som vi altid spiller spændende og tætte kampe mod. Vi ved, at vi kan slå dem, hvis vi spiller op til vores bedste niveau og arbejder for hinanden. Jeg elsker den slags kampe, og jeg glæder mig meget. Jeg er sikker på, at vi kommer til at levere en god præstation,” siger Federico Santander.


>> FCM-kampe er vores mest målrige

>> Zeca: Vi skal holde fokus