William Kvist

Vi er 34 km foran FC Midtjylland

Kilometer i benene
Vi har i denne sæson løbet 116 kilometer pr. Superligakamp - i alt 3.142 kilometer. De mange kilometer er dog blot 7. længst i Superligaen, for vi er 199 kilometer efter AaB der har løbet flest, men 34 kilometer foran FC Midtjylland - og 322 kilometer foran Lyngby BK, der har løbet færrest.

Boldbesiddelse og succesfulde afleveringer
Vi topper boldbesiddelsen med i gennemsnit 57% fulgt af FC Nordsjælland og Brøndby med 55%, mens midtjyderne ligger nummer seks med 50%.

Hvad angår succesfulde afleveringer deler vi 1. pladsen med OB med 79% af alle afleveringer. I denne statistik ligger FC Midtjylland nummer ni med 71%.

Fem i træk?
Hvis Santander scorer igen, tangerer han Christian Lønstrups klubrekord fra foråret 1995, hvor han scorede i fem kampe i træk.

Seks mål, hvis vi tæller selvmål med: i udekampen mod 25. maj 1995 var Løns nemlig uheldig, da en returbold ramte ham på skinnebenet og gik i eget mål. Siden fik han dog straffe, som Højer (selvfølgelig) udnyttede, inden han selv headede 2-2 ind. Næstved vandt dog 3-2.

Mest scorende
Dame N’Doye er den mest scorende FCK’er mod FC Midtjylland, og med 10 træffere har han scoret tæt på 10% af vores mål mod dem. Jakob Poulsen og Mikkel Thygesen har også lavet 10 i vores indbyrdes opgør - altså tilsammen.

N'Doye scorer i Herning
N'Doye scorer et af sine 10 mål mod FC Midtjylland

Hvornår falder målene?
Der er statistisk størst chance for mål efter pausen, hvor  57% af målene er scoret. Det 90. minut (inkl. tillægstiden) har budt på hele 12 mål, men også det 78. og 87. minut er farlige, for i begge minuttal er der scoret fem gange.

Kort og straffer
Vi har fået 6 røde kort mod FC Midtjyllands to, og de har fået syv straffespark mod vores fem.

Dommerne
Mandagens dommer er 36-årige Jens Maae. Han fik debut i Alka Superligaen i juli 2012 og er i gang med sin 6. sæson. Maae har dømt 106 Superligakampe, og den seneste med os var 0-0 kampen mod Hobro IK tidligt i denne sæson.

Linjedommere: Daniel R. Krogstrup Nørgaard og Lars Rix
4. dommer: Sandi Putros