Jonas Wind

Sæsonpremieren venter på Wind og co: Føler, vi står skarpt til søndag

Søndag kl. 16 er der igen point på spil, når vi tager hul på titelforsvaret med udekampen mod OB. Og trods dårlige resultater i træningskampene har Jonas Wind en god fornemmelse inden sæsonpremieren. 

”Så mange år som jeg kan huske tilbage – både som fan og spiller – har jeg en fornemmelse af, at vi altid har tabt flere træningskampe, end vi har vundet. Og når der så har været noget på spil, har vi alligevel leveret og vundet. Så jeg tror ikke, at man skal tænke over resultaterne i de træningskampe. Jeg føler, at vi står skarpt til søndag,” siger Jonas Wind.

>> Find din billet til kampen i Odense
 
”Nu har vi spillet nogle træningskampe, hvor resultaterne ikke lige har været med os, mens spillet egentlig har været okay. Så det bliver fedt at komme ud og spille om point, for det er det, der er sjovest,” siger Wind.

>> Skal du til Odense? Find praktisk information

Han har kun haft en enkelt uges sommerferie, da han var med U21-landsholdet til EM. Men det ser han snarere som en fordel end en ulempe. 

”Det kunne selvfølgelig have været dejligt med lidt mere ferie, men der var jo en god årsag, og det var rigtig fedt at være med til en slutrunde. Og man kan også se sådan på det, at jeg ikke har haft tiden til at komme ned i form og kadence, så jeg føler mig egentlig godt kørende og er klar til kamp,” siger Jonas Wind.

>> Sæsonens første hjemmekamp: København vs Aarhus - find din plads her! 

>> Vær med hele vejen! Find dit sæsonkort eller abonnement