Sæsonkortholdere kan nu sikre sig plads til den kommende sæson i Parken

Sæsonkortholdere med årlig betaling, der i 22/23-sæsonen havde fast adgang til vores hjemmekampe i Parken, skal nu gentegne deres plads for at beholde den til den kommende sæson. Fristen er fredag den 16. juni, kl. 12:00. Abonnenter på månedlig betaling er allerede klar til den kommende sæson, og skal ikke foretage sig yderligere. Mere info følger via e-mail.

LÆS MERE OM DIALOGMØDE I SIDSTE UGE OM SÆSONKORT OG ABONNEMENTER

>> BILLET.FCK.DK 

Da både Nedre C og Sektion 12 er udsolgt for kort/abonnement-pladser er pladser på disse tribuner kun tilgængelige for nuværende kortholdere inden gentegningsfristen d. 16. juni kl. 12:00.

Eventuelt ikke-gentegnede pladser frigives d. 20. juni, kl. 15:00 (obs: pladser på Sektion 12 fordeles via venteliste - link herunder). 

>> INFOLISTE: Modtag direkte information om ikke-gentegnede pladser

>> VENTELISTE: kom på venteliste til Sektion 12

Pladser til Platinkortholdere reserveret til 16. juni
Platinkortholdere har deres plads reserveret til gentegningsfristen fredag d. 16. juni, kl. 12:00.

Efter 23/24 sæsonen kan de ikke gentegnes som Platinkort, men kan konvertere til abonnement. Derudover vil Platinkortet fra den kommende sæson ikke længere indeholde e-cash, hvilket prisen også afspejler. 

>> Læs mere om ændringer på kort & abonnement

Udfasning af Platinkortet
Som vi tidligere har meldt ud, udfases Platinkortet efter 23/24-sæsonen. Det betyder, at vi ikke sælger nye Platinkort, og at det kun er Platinkortholdere fra den netop afsluttede sæson, der for sidste gang kan gentegne deres Platinkort inden fristen d. 16. juni, kl. 12:00. Læs mere her.

Alternativt anbefaler vi nuværende Platinkortholdere at beholde deres faste plads ved at konvertere til et abonnement inden fristen, hvor man får 1. måned gratis som gentegningsrabat.

>> Læs mere om fordelene ved et abonnement i Parken

Abonnement & kort på C-tribunen
C-tribune sæsonkortholdere (med årlig betaling) kan enten beholde deres faste plads ved at konvertere til et kort-abonnement, eller gentegne deres C-tribunekort inden fristen d. 16. juni, kl. 12:00. 

Ved konvertering til kort-abonnement får man 1. måneds abonnement-betaling gratis som gentegningsrabat.

Priser og information
Yderligere information om produkter og priser på de forskellige tribuner kan findes via linket herunder. Derudover modtager alle nuværende kortholdere en e-mail med mere information.

Selve gentegningen sker som altid på billet.fck.dk. Log ind på billet.fck.dk med den FCK Profil/e-mailadresse, der er tilknyttet det eksisterende sæsonkort, for at gentegne.

>> Find mere information og priser her