Remmer: Vi skal dominere

Remmer: Vi skal dominere

Det blev som bekendt til en dejlig sejr over AaB, men det er ikke meget, vores spillere kan hvilke på laurbærrene. For allerede onsdag venter Randers FC på hjemmebane. En kamp, som holdet er midt i forberedelserne til. 

- Vi har jo to træningspas inden onsdag. Vi kommer til at træne taktisk frem mod kampen, og der skal vi tage alt det gode med fra AaB kampen. Vi fik spillet en rigtig god anden halvleg, hvor vi kom frem til både chancer og mål, og det skal vi tage med, for det kan blive en tæt kamp. Randers har gjort det godt, og de ligger godt i tabellen. Så der er brug for al den selvtillid og alle de kræfter, vi havde mod AaB, siger Christoffer Remmer, der advarer mod at tage for let på Randers, der har fået en god start på sæsonen. 

- Det er et hårdtarbejdende hold, som man skal være opmærksomme på. Det er altid tætte kampe. Og så er det et kontrahold, som kan være rigtig farlige offensive. Det skal vi defensivt være indstillet på. Men igen, når det så er sagt, så er det også en kamp, hvor vi bør forvente af os selv, at vi dominerer og tager teten og spiller med højt tempo og bliver ved med at være chanceskabende, siger Christoffer Remmer. 

Kampen fløjtes i gang kl. 18.30.