Holdet samles før kickoff

Zeca forklarer sin tale: Drengene er min familie herAnfører Zeca samlede hele holdet i en rundkreds på banen efter slutfløjtet i søndags. Og det var der en ganske god grund til. Få forklaringen af ham her.

“Det var en god holdindsats i søndags, hvor det vigtigste var, at vi igen fremstod som en enhed og tog tre point. Det var egentlig ikke meningen, at min lille tale til holdet efter kampen skulle have den opmærksomhed. Men nu kan jeg ligeså godt fortælle, hvad det gik ud på, når folk har set videoen,” siger Zeca med et smil.

To forskellige familier
”Det var bare et specielt øjeblik for mig, som jeg ville dele med drengene. Jeg kunne se på dem, at de forstod budskabet - at vi er en familie, som vokser op sammen, og som holder sammen. Og for mig personligt passer det virkelig,” siger Zeca, der som bekendt er alene i Danmark til daglig.”Mine holdkammerater ved, at jeg er langt væk fra min rigtige familie. Og derfor er drengene min familie, når jeg er her i København. Jeg bruger meget mere tid sammen med dem, end med min rigtige familie. Og fordi det i søndags var min yngste datters fødselsdag, var vi nødt til at vinde for begge ’familiers’ skyld. Det var bare det, jeg sagde til dem efter kampen. Og derfor var jeg ekstra glad for sejren,” lyder det fra grækeren med de portugisiske rødder, der i september spillede sin kamp nummer 100 med anførerbindet på armen.


Skal vise sammenhold igen på søndag
Efter en svær sæsonstart gav sejren over AGF tre tiltrængte point i tabellen, og nu handler det om at fortsætte - både med at stå sammen og med at vinde:”I modgangstider handler det om at hjælpe hinanden og stå sammen. Og folk er rykket sammen i bussen og forsøger at gøre det bedre i hver eneste træning og i hver eneste kamp. Nu skal vi vise det sammenhold igen på søndag mod Lyngby. Jeg har sagt det før - og det er ingen undskyldning - men det er virkelig underligt at spille uden tilskuere i Parken. Vi savner fansene SÅ meget, og jeg ved, at de selvfølgelig også savner os. Men sådan er vilkårene desværre i øjeblikket, og nu må vi fokusere på at holde momentum, og blive ved med at vinde - det er det eneste, vi kan bruge til noget allesammen.”

Hjemmekampen mod Lyngby sparkes i gang søndag kl. 16.00 og kan ses direkte på Canal 9 eller Dplay/Eurosport Player.