Skuffelse efter DERBY-nederlag

Reaktioner fra Parken

Jonas Wind
"Det er bare det værste at indkassere mål på den måde. Vi starter godt, men så går vi ned og kan ikke holde spillet oppe på deres halvdel. Vi kommer dog stadig til chancer, men mangler det sidste, og til sidst så vipper marginalerne over på deres side. Det er ærgerligt, at vi ikke bare kan holde det uafgjorte. Vi ved, vi kan spille meget bedre, og det skal vi også nok komme, men lige nu er det ikke godt nok."

Carlos Zeca
"Resultatet er slemt, men jeg synes, at selve præstationen var okay, og at vi har forbedret os fra OB-kampen. I dag fortjente vi at vinde, og især i 1. halvleg havde vi mange store chancer, som kunne have givet kampen et andet forløb. Men det er selvfølgelig resultatet, der tæller, så nu må vi bare arbejde videre på træningsbanen."

Viktor Fischer
"Vi skabte jo nok chancer til at vinde kampen, men vi er ikke inde i den bedste periode lige nu, havde vi været det, havde vi også vundet en kamp som den her. Vi skulle selvfølgelig have fået uafgjort, at vi taber til allersidst irriterer mig naturligvis voldsomt. Men vi skal tage de gode ting med fra i dag, og huske på, at vi ikke er et dårligt hold - og heller ikke et et bundhold, selvom vi har nul point. Men vi er inde i en svær periode, vi skal helt klart blive bedre til at lave både flere mål og lukke færre mål ind. Lige nu er det lidt op af bakke rent pointmæssigt. "

Kamil Wilczek
"Jeg kom jo frem til en del chancer, scorede et mål - og missede en stor chance og tog en forkert beslutning på en anden chance. Men jeg prøver at være mindre selvisk og spille chancen større - det var så bare den forkerte beslutning på en af chancerne i dag. Jeg skal have fokus på min egen præstation, og at Brøndby var modstanderen idag havde ingen betydning. Jeg synes hverken jeg selv eller holdet spillede en dårlig kamp, men det er da skuffende at stå tilbage med nul point. Men sådan kan fodbold jo være. "