Jens Stage

Reaktioner fra en rørt Mo og en dødboldsikker Stage

Mohamed Daramy fik en tårevædet afsked med fansene og holdkammeraterne, da han under brølende bifald blev udskiftet med ti minutter igen - og han fik 854 stemmer som Carlsbergs Man of the Match, mens nr. 2 på listen fik 52...

Rørt Mo: Det vil jeg ikke glemme
"Jeg blev helt rørt af den afsked, jeg fik fra holdkammeraterne og fansene!"

"Det var en fed kamp, men det betød også meget for mig at slutte af på den måde. Det vil jeg ikke glemme," sagde Mo efter kampen, inden han skulle ned og aflevere en dopingprøve.

"Nu får jeg nogle travle dage, for jeg rejser til Amsterdam i morgen, men skal snart tilbage igen, fordi jeg jo skal med landsholdet i næste uge," storsmilede den store fanfavorit.

Stage: Føler vi kan score hver gang vi får dødbold
"Jeg føler, at vi næsten kan score, hver gang vi får en dødbold. Der er mange om buddet, og der kommer nogle gode server. I dag fik jeg også et godt indlæg, og bolden fik den helt rette kurs."

"Men vi træner også meget på det, og det er jo dejligt at se, at det bærer frugt. Så bliver man gerne lidt længere ude i regnen efter træningen og øver på det."

"Nu glæder vi os til gruppespillet, og når vi stiller op til noget, så gør vi det for at vinde. Så ja, selvfølgelig er målet for os at gå videre."