FCK-fans i Kiev

Reaktioner: Fint med et point, men vi kunne også have vundet

Victor Nelsson
"Det var måske ikke den kønneste kamp, men vi leverer en meget disciplineret indsats og får et velfortjent point."

"Med en smule mere held og dygtighed kunne vi også godt have fået alle tre point. I perioder står vi lavt, men vi forsvarer os godt som hold, ikke kun de fire bagerste, men hele holdet."

"Samtidig var vi farlige på vores omstillinger og dødbolde og får skabt de chancer, man kan forvente i sådan en kamp, så alt i alt et fortjent point."


Jens Stage
"En struktureret indsats og rigtig hårdt arbejde gav et point på en svær udebane. Vi havde blandt andet talt om, at vi skulle vinde nogle flere dueller, og det synes jeg også lykkedes i dag."

"Ved målet når jeg lige at se, at Pieros står fri, så det var bare med at få bolden hen til ham - og dejligt at se den gik ind. Ser man på chancerne, kunne vi også godt have scoret flere mål, men det er også et godt hold og et svært sted at komme ned og vinde, så vi er også glade for det ene point."


Sotirios Papagiannopoulos
"Vi får en rigtig god start på kampen, men spiller i det hele taget en rigtig god kamp."

"Vi var måske lidt uheldige med det frispark i 2. halvleg, hvor de udligner, men vi bliver ved med at kæmpe. Og både før og efter målet kunne vi med lidt held have scoret flere


Rasmus Falk
"Et rigtig godt resultat, men jeg står også med en lidt ærgerlig følelse her bagefter af, at vi godt kunne have fået alle tre point."

"Men vi er glade for præstationen. Vi gav ikke mange chancer væk og skabte også selv det, der skulle til. Men vi ville bare gerne have haft alle tre point med hjem.