Pressekonference i Parken

Pressemøde med Neestrup, Claesson og Falk

Til eftermiddagens pressemøde i Parken sad Jacob Neestrup på podiet sammen med Viktor Claesson og Rasmus Falk.

Om chancerne mod City
Neestrup: "Alle hold har styrker og svagheder, så man har altid en chance. Det vigtigste er at være os selv og spille med samme mindset som i gruppespillet. Vi ved godt, det er et rigtig godt hold, men som Bayern, United og Galatasaray har de også kun to ben og to fødder. Vi spiller vores muligheder og den er til stede."

"Det er en stor test for os og den største, vi har haft hidtil i sæsonen. For mig er City det bedste hold i verden lige nu, også hvis man ser på de seneste sæsoner."

"Men hvad er der størst chance for? At slå City eller gå videre fra en gruppe med Bayern, United og Galatasaray, hvor vi efter fire en halv kamp var to mål nede mod United og skulle bruge seks point i de to kampe? Så vi har før stået overfor store udfordringer, og jeg har stor tro på mit hold og på en god præstation og derfra en så lige kamp som mulighed."

"Det er svært at uddybe, hvad en god præstation er, men et godt resultat er uafgjort, og et perfekt resultat er en sejr."

"Realistisk set vil de have bolden en del mere end os, men jeg håber, at der vil være en form for vekselvirkning i det, så vi kan skyde lidt til dem på omstillinger, når vi står lavt. Det synes jeg, vi var gode til i gruppespillet og også i vores opstart."

"Vi skal også have vores perioder på bolden, som mod Bayern to gange, på Old Trafford og mod Galatasaray... Vi møder et hold, der er ekstremt afklarede og systematiske i det de gør, men når kampen har sat sig, skal vi kunne skyde lidt den anden vej også. Det vil vi i hvert fald gøre vores bedste for."

Rasmus Falk


Om at møde City netop nu
"Det havde selvfølgelig været en fordel, hvis vi var i samme kampflow som i efteråret, men det er en fordel i forhold til Superligaen, at vi har City nu. Men det er som det er, og vi har vidst det længe."

"Vi har forsøgt at få den bedste opstart med træningspassene og træningskampene, og jeg føler vi er et godt sted."

Claesson: "Jeg prøvede også i Krasnodar at skulle spille efter en længere kamppause, og jeg synes næsten det var en fordel at kunne forberede sig så længe. Og City spillede i lørdags, så de kan have trætte ben osv, mens vi kommer helt friske og kan give 100%, så det er ikke kun en ulempe, at vi ikke har spillet et stykke tid."

Falk: "Selv om vi ikke har spillet kompetitive kampe, har vi været i Tjekkiet og Skotland foran tilskuere mod gode hold, som var længere fremme end os i forhold til at starte turneringen, så det er ikke fordi, vi ikke har spillet intenst. Jeg tror også, vi er der hvor vi skal være."

Viktor Claesson


Kulissen i Parken
Neestrup: "Jeg tror, det kommer til at give helt sig selv. Det var det, da vi spillede mod Bayern og fik en fantastisk start, også mod Galatasaray, men selv om vi fik en dårlig start mod United, så var det stadig en fantastisk kulisse, der bar os frem til et historisk resultat."

"Det at Parken kommer til at gynge i morgen, det kommer til at give helt sig selv fra start af."

Falk: "Disse europæiske aftener er altid noget specielt, og jeg er ikke i tvivl om, at vi får en fantastisk kulisse og aften i morgen."

Neestrup: "Parken er bare noget særligt, internationalt set. For mig er Parken helt deroppe med de store stadioner i Europa, og det vil I også se i morgen. Det er også derfor mange FCK-hold har skabt store resultater og præstationer mod nogle meget stærke modstandere gennem de sidste mange år."

Om truppen
Neestrup: Det er først og fremmest bittert for Lerager selv, at han er i karantæne, for han har sammen med flere andre været stammen på det hold, der har bragt os her. Vi kommer til at mangle en dygtig spiller, men det har vi heldigvis kunne løse før i de seneste 15-16 måneder, og det kommer vi også til i morgen."

"Birger Meling er med i truppen, og hvis han måske kan give noget til holdet i 10 max 15 minutter, så gør vi det. Boilesen har trænet i dag, og inden for en meget overskuelig fremtid er han til rådighed for at blive udtaget til kampe."