Jacob Neestrup

Neestrup: En hård og svær aften

“Det var en hård og svær aften,” konstaterede Jacob Neestrup efter 1-3-nederlaget til Manchester City i den første 1/8-finale.

“De kom med et meget professionelt mindset og satte sig helt på kampen fra start, hvor vi fik lidt af et tempochok i de første 20 minutter. Det er kombinationen af, at vi møder et hold med deres klasse, og at vi så kommer fra to måneder uden kompetitive kampe. Men selv om vi havde spillet 5-6 turneringskampe i træk, så havde vi alligevel haft det svært i dag.”

“Jeg er okay tilfreds med, at vi vokser ind i kampen i de sidste 20 minutter af 1. halvleg, hvor vi også får udlignet og har en chance til at komme foran. Det havde ikke været fortjent, men alligevel… og så er det selvfølgelig ærgerligt, at de scorer i tillægstiden, for det havde givet en bedre følelse i omklædningsrummet i pausen.”

“Men de var jo klart bedre end os, og 2. halvleg bliver også op ad bakke, hvor vi kommer til at løbe meget efter dem og meget forgæves. Igen ærgrer det mig selvfølgelig, at de scorer i tillægstiden, men jeg er meget afklaret i forhold til, at vi taber til et hold, der bare er klart bedre end os på alle parametre. Og 1-2 niveauer over det, vi mødte i gruppespillet i efteråret.”

“Men jeg er tilfreds med, at vi kæmper alt hvad vi kan. Spillerne lægger sig ikke ned, men kæmper virkelig alt, hvad de kan. Vi ville gerne have gjort mere mod slutningen, men kunne ikke. Vi håbede, at udskiftninger ville give lidt, ligesom da Christian Sørensen kom ind mod United i slutfasen, men i aften blev vi bare presset i bund, og når vi prøvede at gå højt på dem, som spillede de sig bare forbi os, som ingen andre hold vi har mødt.”