Parken Go - den nye selvbetjeningsbod i Parken

Parken Go: Test af nyt self-service bodkoncept i Parken

Som det første stadion i Skandinavien åbner Parken en helt ny self-service bod, hvor du kan hente din mad og drikke uden at skulle stå i kø for at betale.

Parken Go, som boden hedder, åbner i første omgang som test på C-tribunen. I boden scanner du blot dit kreditkort ved indgangsmøllen, tager hvad du har brug for og forlader boden igen. 

Skal sikre den bedste oplevelse i Parken 
Som et led i strategien om at højne totaloplevelsen i Parken tester vi nu det nye kassefrie bodkoncept, som alle på Nedre C har adgang til.

Du finder boden i C13/14-området på Nedre C fra tirsdagens UEFA Champions League kamp mod Manchester City og resten af foråret.  

Det gør vi for at opnå en nemmere og hurtigere service i Parkens boder og dermed sikre den bedst mulige oplevelse for Parkens gæster.  

Nem ekspedition for vores fans 
”Vi leder hele tiden efter nye innovative løsninger til at forbedre totaloplevelsen i Parken, og vi har set dette koncept i praksis hos blandt andre Aston Villa og Leicester i England," siger Brian Månsson, Director of Venue.

"Nu tester vi det som de første i Skandinavien, og målet er, at Parken Go skal være med til at løfte niveauet, så det bliver endnu lettere for fans at nyde udvalget i boderne, og man kan komme tilbage til sin plads og se kampen.”  

”Vi håber med lanceringen af Parken Go, at vi kan sikre den fremtidige udvikling indenfor F&B i Parken. Vi håber, at konceptet vil blive taget godt imod, og hvis det viser sig at være en succes, er det planen at udvide med flere områder i Parken."

Sådan virker det
Konceptet er enkelt: scan, grab & go.

  • Scan - Scan dit kreditkort, Apple Pay eller Google Pay i indgangen og afvent det grønne signal. Op til 4 personer kan gå ind på samme kort. 
  • Grab - Tag de ønskede varer fra hylderne, alt registreres automatisk.
  • Go - Forlad boden og dit køb afsluttes. Scan QR-koden udenfor boden, hvis du ønsker en kvittering. 

Området har personale til stede, som løbende fylder hylderne op og assisterer fans. Du kan betale med kreditkort, Apple Pay samt Google Pay. 

Udvalget i Parken Go 
Du kan finde det sædvanlige bod-sortiment i Parken Go med menuer, drikkevarer og slik. Du kan også købe GORMS geniale grab’n’go version af deres tynde, sprøde pizzaer – nemlig Pizza-klapperen. En halv, håndlavet og sprød surdejspizza, klappet om sprød salat og dressing. Lige til at tage med i hånden og nyde på tribunen.

Teknologien bag
Købsområdet er kontrolleret af kamerateknologi, som automatisk registrerer alle de varer, du tager fra udvalget, så du slipper for at stå i kø for at betale. Men det betyder ikke, at du som person bliver videooptaget, men derimod skabes der en computergenereret avatar af dig som handlende.  

Denne teknologi tillader os altså ikke at videogenkende de enkelte fans, som benytter boden, eller at lagre videomaterialet. Den sikrer blot, at du betaler for det, du vælger i boden. Du kan se et eksempel i videoen nederst i artiklen.

Vi glæder os til at se jer alle sammen til årets første kamp og håber, at I vil tage godt imod vores test af det nye Parken Go koncept. 

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte os på kundeservice@fck.dk.