Jonas Wind

Øv! 0-1 efter 120 minutters formidabel præstation!

Det var ikke langt fra, at løverne leverede en monster sensation i Köln, men de engelske favoritter sikrede semifinale-pladsen i den forlængede spilletid.

Mod et United-hold i noget nær stærkeste opstilling spillede vi en fuldstændig fremragende 1. halvleg. Desværre måtte Nicolai Boilesen udgå allerede efter et kvarter med en skade, og ind kom Pierre Bengtsson, men i de første 20 minutter skabte vi tre-fire rigtigt gode muligheder, hvor vi med lidt held og skarphed var kommet foran.

United kom ikke til lige så store muligheder, men når først de kom op i tempo i deres angrebsspil, så gik det meget stærkt, og flere gange kunne det godt have ført til noget. Men først lige inden pausen blev det for alvor farligt, da Greenwood hamrede bolden fladt ind via den fjerneste stolpe, men ved hjælp af et VAR-tjek blev det korrekt annulleret for offside.

Det havde også været både ærgerligt og ufortjent efter den enorme indsats, løverne havde lagt for dagen!

Efter pausen lagde United hårdt ud og havde bolden meget, men bortset fra endnu et underkendt offsidemål var et Fernandes-hug på indersiden det nærmeste de kom.

Midt i halvlegen brændte Bryan Oviedo - der sammen med Kaufmann kom ind for Pep Biel og Daramy - en kæmpe chance efter en lækker Falk-detalje på baglinjen og en frispilning af Jonas.

Med en scoring her kunne kampen måske have fået et andet udfald, men United var også tæt på mod slutningen, hvor kun en verdensklasseredning af Kalle forhindrede Rashford i at afgøre slaget.

Med store ære i behold kunne vi derfor gå til forlænget spilletid med troen på, at det sagtens kunne lade sig gøre, men efter fem minutters spil udnyttede Bruno Fernandes et straffespark til Anthony Martial.

Siden blev det rigtig svært, og United var flere gange tæt på 2-0, men Kalle lavede små mirakler mellem stængerne, og i stedet pressede vi på det meste af 2. halvleg af den forlængede spilletid. Men desværre forgæves... den afgørende mulighed for udligning udeblev.

Vi samler ikke på ærefulde nederlag, men den her præstation - den kan vi godt være stolte over, når skuffelsen har lagt sig over at være så tæt på!