Nyt Fra Sydafrika

Så bringer vi igen nyt nede fra University of Port Elizabeth - Soccer School of Excellence. Roald Poulsen er vendt tilbage til skolen og her kommer hans første rapport:

Hermed lidt nyt fra Port Elizabeth.

I går, onsdag den 20.marts, spillede vi vores sidste hjemmekamp mod Happy Brothers fra Umtata. Happy Brothers er Premier League klubben Bush Buck's reservehold, og kampen var flyttet fra i dag torsdag, som er helligdag i Sydafrika - det er Human Rights Day i dag.

Vi vandt 1-0 efter intet mindre end fremragende spil i samtlige 90 minutter. Efter et par jævne kampe var det meget opmuntrende at se vore spillere yde en præstation på et niveau, som er højere end hos andre hold i rækken, og som kendetegner standarden af vore spillere.

Kampen blev spillet i et godt tempo, og vore spillere magtede at kontrollere begivenhederne i kraft af et godt afleveringsspil, hvilket gjorde den store forskel på de to "ligaholds reserver".

Vi tilspillede os flere gode chancer, både i første og anden halvleg, men vi skulle helt hen til det 60. minut før Warren Reid bragte os foran med et elegant lob over modstanderens fremstormende målmand. Ashley Stowman stod for den målgivende aflevering.

Desværre fik vi Lindokuhle Madonsela skadet i første halvleg - jeg frygter han har forstrukket et ledbånd i højre knæ.

Næste kamp er på lørdag i Umtata mod Liverpool United, og derefter mangler vi kun én kamp, som vil blive spillet efter Påske.

Desuden kan jeg fortælle, at det er rart for mig at være tilbage i Port Elizabeth og arbejde og træne med spillerne efter tre måneder med Zambias landshold. Tak til skolen for velvilje og tillid, som gjorde denne orlovsperiode mulig.

Herfra ønsker vi alt vel til alle vore trofaste fans hjemme i Danmark, og tak for jeres støtte.