Nyt fra fredagstræningen

Det var en fredsommelig fredag formiddag på KB's anlæg på Peter Bangsvej i dag. Det var helt tydeligt, at spillerne var trætte efter de 120 minutter - plus det mentalt opslidende straffedrama - i onsdagens pokalkvartfinale, og flere af spillerne sloges med små skavanker og ømme ben.

Træningen i sig selv var heller ikke særlig intens - Henrik Larsen forklarede at spillerne nu er så mærkede af programmet, at det vigtigste må være at de kommer ovenpå fysisk igen. Derfor var der også kun et træningspas, der bestod af spil 8 mod 8, og så ellers en gang styrketræning, massage og afslapning.

I morgen lørdag trænes der også om formiddagen, og så har spillerne søndagen fri. De mødes mandag formiddag til endnu et kort træningspas, og kører så i bus til Odense.

Vi talte med flere af de spillere, der har mere eller mindre alvorlige skader for tiden.

Martin Biil Larsen lider for tiden af en lyskenskade, som han første gang pådrog sig for 4-5 måneder siden, men som nu er brudt op igen.

Michael Stensgaard hviler sig efter sin skade. Det var ikke som først antaget hans lyske, der var beskadiget, men en ledkapsel i hans hofte, og den skal foreløbig behandles med hvile. Skaden opstod under kampen mod Silkeborg, og da Stensgaard spillede mod Esbjerg kunne han mærke skaden genere ham i kampens sidste kvarter. Mandag gjorde det så voldsomt ondt, og siden har han måttet holde sig i ro. Og det skal i hvert fald være meget bedre, hvis han skal spille mandag, siger han.

Peter Christiansen har det ikke godt efter den skade, han fik mod AB, og går temmelig dårligt. Hvornår han er klar er ret tvivlsomt.

Diego Tur har det derimod en del bedre, og den skade han pådrog sig i mandags er ikke så alvorlig som først antaget. Diego fik en forstrækning i låret i Sydafrika, og ved hjemkomsten til Danmark blev den forværret. Siden fulgte en nøje planlagt genoptræning, som gik godt, men i Ørestadskampen mandag gik det atter galt: ti minutter inde i kampen fik han en ny forstrækning et andet sted i samme muskel. Den er dog lægt godt, og han regner med snart at have de sidste 5%, der mangler i at være totalt frisk.

nsm