Ståle Solbakken og Mikael Antonsson

Ny rolle til Antonsson - Neestrup ny assistenttræner

Der bliver rokeret i staben omkring F.C. Københavns Superligahold fra den kommende sæson, hvor Mikael Antonsson skifter fra assistenttræner til en ny rolle som Football Operations Manager, mens U17-holdets cheftræner, Jacob Neestrup, overtager rollen som assistenttræner, hvor Bård Wiggen også fortsætter.

“Vi ser det som en styrkelse af vores setup. Antonsson får i sin nye rolle et stort ansvar for integration og onboarding af nye spillere, ligesom han skal hjælpe mig, Johan Lange og Daniel Rommedahl med en række administrative opgaver. Han er et stærkt aktiv for os, og vi er glade for, at han vil være tæt på holdet og staben i det daglige,” siger Ståle Solbakken, mens han tilføjer om Neestrup:

“Jacob er et stort trænertalent, der har gjort det rigtigt flot i vores talentafdeling gennem lang tid. Han er fagligt stærk, kender klubkulturen og har et stort vinder-gen. Det er samtidig en stor cadeau til hele afdelingen, at vi er i stand til at skabe så stærke trænere og ledere, at de kan træde ind omkring superligaholdet. Vi ser meget frem til at arbejde endnu tættere sammen med Jacob i hverdagen, hvor han helt sikkert vil sætte sit aftryk og være et stort aktiv - ikke mindst for de unge spillere, der kommer op i truppen fra talentafdelingen,” siger Ståle Solbakken.

Jacob Neestrup har en fortid som spiller i FCK, men måtte tidligt stoppe sin aktive karriere på grund af skader. Siden da har han med stor succes været en del talentudviklingen i F.C. København.

“Jeg er glad og stolt over, at Ståle og den øvrige sportslige ledelse giver mig den her chance, som jeg går til med ydmyghed og hårdt arbejde. Jeg har nydt at arbejde i talentafdelingen med de mange dygtige folk og spillere, vi har der, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med en fantastisk stab og meget dygtige spillere i hverdagen. Det bliver vildt spændende og en stor udfordring, som jeg ser meget frem til,” siger Jacob Neestrup.