Jacob Neestrup

Neestrup før topkampen: En speciel kamp

Søndag er der topopgør i Parken, når F.C. København tager mod FC Nordsjælland til en duel om den aktuelle førsteplads i Mesterskabsspillet første kamp:

Første af ti svære kampe
“Vi glæder os til at komme i gang med den første af ti svære kampe mod fem meget forskellige hold. Det er klart, at når man ser i stillingen, så er det nummer et mod nummer to og det er den første kamp i denne sæson, hvor vi ved, at vi med en sejr kan spille os på førstepladsen. Det vil vi selvfølgelig gøre vores ypperste for,” siger Jacob Neestrup.

Der er solgt over 30.000 billetter til kampen og vi forventer igen en flot kulisse, som Neestrup og spillerne også ser frem til:

Speciel kamp
“Det er fedt, at der kommer 30.000 næsten lige meget hvem vi møder, men kampen her har selvfølgelig lidt ekstra, selvom der i gåseøjne bare er tre point at spille om. Uanset resultatet venter der stadig ni kampe efter den, så det bliver ikke afgjort på søndag, men det ville være løgn at sige, at det ikke er en speciel kamp,” siger Neestup, der går til opgøret med respekt for modstanderen: 

Godt kørende
“Det er to dygtige hold, der skal møde hinanden. Vi har været godt kørende, hentet mange point og haft stor stabilitet i vores spil. Og når man ser FC Nordsjællands kampe efter jul, så har de, selvom de nok havde håbet på flere point, så har de sat gode kampe sammen og er spillemæssigt i mine øjne også bedre, end de var i efteråret.”
 
Se hele interviewet med Neestrup i vores app, eller på tv.fck.dk

Find din plads til topopgøret her: >>> billet.fck.dk.