Jacob Neestrup

Neestrup før FCM: Vigtig og stor kamp

Lørdag eftermiddag venter en nyklassiker i Superligaen, når vi tager mod FC Midtjylland kl. 15.00 i et udsolgt Parken. Et opgør, som cheftræner, Jacob Neestrup ser frem til således:

I et godt flow
“Vi glæder os til at spille endnu en vigtig og stor kamp. Spillerne og staben er i et godt flow, og alle er opsatte på at levere endnu en god præstation med stor tro på tre point,” siger Jacob Neestrup.

F.C. København indtager før kampen førstepladsen i ligaen, mens FC Midtjylland aktuelt er på femtepladsen. Begge hold vandt deres seneste Superliga-kamp, hvor vi som bekendt slog Brøndby med 3-2, mens FCM besejrede OB med 2-1:

Tilbage i Parken
“FC Midtjylland-kampen er endnu en stor kamp for os i denne periode, og vi glæder os til at være tilbage i Parken efter fire meget forskellige udekampe i træk. Konkurrence i truppen er ekstrem på mange positioner, og jeg er meget tilfreds med den måde, som spillerne byder sig til på, uanset om det er 90 minutter eller 15 minutter på banen,” fortæller Neestrup.

I FCK's trup er Kevin Diks ude i forhold til kampen i Brøndby, hvor han udgik med en mindre skade:

Stærk og bred trup
”Kevin er i klar bedring, men den her kamp er en postgang for tidligt for ham, så vi håber, at han i stedet kan spille en rolle i kampen mod Bayern München eller i Aarhus næste søndag. Vi har heldigvis en stærk og bred trup,” afslutter Jacob Neestrup.

Der er kickoff kl. 15.00 i et udsolgt Parken, så kom i god tid, og kampen kan ses på TV3+ eller Viaplay.

Se truppen til dagens opgør her!