Fans i Parken

Ny rekord: Højeste antal sæsonkort nogensinde

Antallet af solgte sæsonkort og abonnementer har nu sat ny rekord, da mere end 12.700 har sikret sig plads til den kommende sæson, der starter hjemme mod AaB den 18. juli kl. 16.00.

Fristen for at gentegne sæsonkort er endda ikke udløbet endnu, men vi sælger også nye sæsonkort, og flere og flere vælger at tegne løbende abonnementer, som man ikke behøver at forny hvert år.

>>> Find din faste plads i Parken her

Fantastisk udvikling
”Det er en helt fantastisk udvikling, som vi selvfølgelig er meget stolte over og det viser en stærk relation og loyalitet med klubben og fansene," siger Jacob Lauesen.

"Samtidig er vi slet ikke i mål endnu, og vi hæver hele tiden barren og bygger på. Vi kommer fra et år, hvor vi alle har været meget begrænsede, og det gælder også for os i forhold til at skabe nye FCK-fans."

Fælles indsats har spredt budskabet
"Alligevel er vi sammen med vores fans lykkedes med både at fastholde og løfte antallet, og det kan kun lade sig gøre ved en fælles indsats, hvor fansene har bidraget til at sprede budskabet om, at vi igen skal være mange i Parken til store oplevelser,” siger Jacob Lauesen.

Nu glæder vi os til den nye sæson, hvor vi ser frem til yderligere genåbning af Danmark og mulighederne for at gå til fodbold.

Det er ikke mindst gået stærkt med salget af sæsonkort og abonnementer til Sektion 12, der kan stå overfor en udvidelse:

Overvejer Øvre B til alle kampe
”Udviklingen betyder, at vi kan ende i en situation, hvor vi skal se på, om vi skal åbne Øvre B til alle kampe," siger Jacob Lauesen.

"Hvis den nuværende udvikling fortsætter, så er det ikke et urealistisk scenarium. Det vil være et stort skridt, som fangrupperne skal have en stor del af æren for, men nu afventer vi, hvordan tallene udvikler sig de kommende uger."

”Vores tre seneste hjemmekampe mod Brøndby, AGF og FC Midtjylland var fantastiske oplevelser, fordi vi havde vores fans tilbage, men vi ville selvfølgelig gerne have haft mulighed for at have endnu flere inde. Alt tyder nu på, at vi kan se frem til en fuld eller næsten fuld genåbning inden for en overskuelig periode, og det er tydeligt, at der er mange, der vil være en del af det i den nye sæson."

Ny fanzone på vej
"Vi arbejder hele tiden på at gøre oplevelsen i Parken endnu bedre, og vi har blandt andet vores nye fanzone på vej. Vi er sikre på, at vi går en fremtid i møde, hvor endnu flere kommer i Parken og ser F.C. København. Det er bare fedt efter et langt og svært år for alle i og omkring klubben."

"Det betyder mere, end man forestiller sig for os at møde den opbakning og tillid,” siger Jacob Lauesen.

Gentegningsfrist
Hvis du ikke gentegnet dit sæsonkort endnu, så er fristen fredag 11. juni 2021 kl. 12:00.

Alle nuværende sæsonkortholdere har stadig deres faste plads reserveret samt 10% rabat frem til fristen, og herefter frigives alle ikke-gentegnede pladser.

>> Behold din faste plads i Parken

Abonnenter er allerede klar til den nye sæson og skal ikke foretage sig yderligere.