View over Parken

Gentegningen af sæsonkort er startet 

Først og fremmest takker vi for den fantastiske opbakning i Parken i den forgangene sæson. Og så ser vi nu frem mod den kommende sæson 2024/25, hvor vi på ny kæmper om det danske mesterskab, pokalen og store europæiske bedrifter. 

Fast adgang er pt. udsolgt for nye interesserede
Den store interesse for at være en fast del af vores hjemmekampe i Parken betød, at vi op til forårssæsonen 2024 måtte melde udsolgt af sæsonkort og abonnementer med fast adgang. Nye interesserede henviser vi derfor til interesselisten, der bliver kontaktet, hvis vi igen kan tilbyde pladser i salg.

>>> Skriv dig på interesselisten her 

Vores eksisterende Platin- og C-tribune-kortholdere kan nu gentegne deres faste plads inden fristen mandag d. 17. juni kl. 12:00
Det er nu tid til, at alle Platin-kort og C-tribunekort med årlig betaling skal gentegnes for at beholde den faste adgang til vores hjemmekampe i den kommende sæson 2024/25. Abonnenter på månedlig betaling er allerede klar til den kommende sæson, og de skal derfor ikke foretage sig yderligere. 

I år er det særligt vigtigt at sikre sin sæsonkortplads inden fristen, da eventuelt ikke-gentegnede pladser vil blive tilbudt til de mange interesserede medfans på interesselisten.

>>> Læs meget mere om muligheder og priser her

Første gentegning efter Platin-kortets nye rammer
I efteråret 2023 kunne vi præsentere nye justerede rammer for Platin-kortet, der efter dialog med FCKFC bl.a. indeholdte krav til udnyttelsen. For Sektion 12 gælder udnyttelsesgraden på 85% fortsat i forhold til gentegningsretten, mens der på C-tribunen blev indført en udnyttelsesgrad på 50%. Det skyldes et fælles ønske om maksimal opbakning til holdet til alle kampe. Læs den samlede Platin-kort-opdatering fra efteråret her.

Alle med fast adgang er blevet kontaktet via e-mail med konkret information om deres specifikke muligheder.