Scott McKenna

Nu venter et spændende forår

Lidt over en måneds intense forberedelser er ved at være forbi, og efter seks testkampe på 23 dage tager vi hul på en spændende forårssæson, når det i næste uge går løs mod Manchester City i Champions League og Silkeborg i 3F Superliga.

Truppen fløj fredag formiddag hjem fra Portugal sammen med torsdagens testmodstander fra Molde, som vi også delte et chartret fly med på udturen.

Fredag var det stadig gråt, blæsende regnvejr på Algarve-kysten, og der var bred enighed om, at det var godt, at Molde-kampen blev fremrykket fra kl. 20.00 til 14.00.

Det småregnede allerede torsdag eftermiddag, men om aftenen var det usædvanlig dårligt vejr med styrtregn og kraftig blæst, som havde forringet udbyttet af begge holds generalprøve før næste uges europæiske udfordringer.

Weekendens program
Spillerne har fri i dag, lørdag, men både U19 og U17 spiller træningskampe mod Malmö FF på Nummer 10. U19 spiller kl. 11, og U17 spiller kl. 13.

Søndag træner truppen kl. 11, og der er fri adgang.

Kl. 13.30 er der "mixed zone", så pressen kan interviewe nogle af spillerne og lave optakter til tirsdagens Manchester City-brag i Parken.

Mandagens program
Mandag træner A-holdet i Parken, og her holdes også den obligatoriske pressekonference med Neestrup og 1-2 spillere.

Sidst på dagen holder Manchester City pressekonference i Parken med Guardiola og en spiller, men City-truppen træner traditionen tro hjemme i Manchester og kommer altså ikke til Parken mandag.