Niclas: Vi viser god moral

Niclas: Vi viser god moral

Thomas Kristensen: Det er jo også dejligt at score fem mål

- Vi starter ikke godt, og i de første 15 minutter har vi ikke fat i Horsens. De kunne også sagtens være kommet yderligere foran. Fra vores udligning af, så følte jeg at vi ville vinde, og vores sejr kunne godt være blevet større. Efter at vi i flere kampe ikke har scoret så mange mål, så får vi da sat tingene på plads i dag med 5-2 sejren, og generelt er holdet også blevet skarpere i denne sæson. Vi havde da gerne holdt nullet i dag, men det er jo også dejligt at score fem mål.


Mikael Antonsson: Jeg har det bedre nu

- Jeg ser ham ikke komme og får en lige på siden af hovedet. Jeg tror jeg var væk et øjeblik og var da også en smule omtumlet. Men jeg har det bedre nu, og selv om jeg har været lidt uheldig her i efteråret, så er det jo ikke noget alvorligt – måske en lille hjernerystelse – men jeg skal nok være helt klar til Brugge-kampen.


William Kvist: Sejren på 5-2 er som sagt dybt fortjent

- Vi var ikke klar fra start af og starter sløvt. Men sejren på 5-2 er nu alligevel meget fortjent, for i 1. halvleg spiller vi gang på gang deres forsvar og kommer frem til mange store chancer. I 2. halvleg kører vi den jo nærmest hjem på cruise control, og sejren på 5-2 er som sagt dybt fortjent. Vores målsætning var at klare sig godt i ligaen, pokalen og UEFA Cuppen, og vi er stadig med i det hele, så det har været et fornemt efterår.


Niclas Jensen: Jeg synes vi som hold viser god moral

- Vi får en dårlig start, men det får vi heldigvis rettet op på, og jeg synes vi som hold viser god moral, og får en fin afslutning på SAS Ligaen, og nu skal vi så ned og hente en flot sejr i Brugge.


César Santin: Jeg scorer to mål og fremtvinger et straffespark

- Jeg er tilfreds med kampen og min præstation. Starten er ikke god, men ellers spiller vi en god kamp. Jeg burde nok have scoret et mål mere, men jeg scorer to mål og fremtvinger et straffespark, og det gør, at jeg er meget tilfreds med mit spil i dag.