Jacob Neestrup

Neestrup: Stærk reaktion efter vi kom bagud

”Jeg synes, at vi præsenterer os på en rigtig god måde i hovedparten af kampen, men der er også noget, vi skal gøre bedre,” indledte Jacob Neestrup sin første analyse af 2-1-sejren over OB.

”De får nogle store chancer i 1. halvleg, men hvis man ser på spillet som helhed, synes jeg vi er nærmere en to-måls-sejr, end de er på uafgjort.”

”Men de er gode på omstillinger, og der er situationer, hvor vi strukturelt og individuelt ikke løser vores opgave godt nok. Men vi spiller fremragende i cirka 80 minutter ud af 90, og vi skaber mange farlige situationer, både afslutninger og indlæg hvor vi er lige ved at komme til afslutning, og på den baggrund synes jeg, vi vinder fortjent.”

”Jeg har også rost spillerne for den måde, de reagerer på, efter deres 1-0-mål, som falder efter en situation, hvor Vavro skal lede OB’eren ud af banen i stedet for at lukke ham længere ind.”

”Vi holder hovedet koldt og stresser ikke, men bliver ved med at skabe mange angrebsåbninger mod et hold, som står ekstremt lavt mod slutningen. Det er jeg meget tilfreds med at se, hvordan vi åbner op for, og derfor var jeg egentlig heller ikke nervøs, da den stadig stod 1-1, men troede på til det sidste, at vi kunne vinde.”

”Desuden viser vi igen betydningen af at have en bred og sulten bænk, med spillere der kommer ind og fortsætter, hvor de andre slap. Og med Boilesen tilbage med de kompetencer han har, så har vi nu også en konkurrencesituation på midtstopperne, som manglede da både han og Khocholava var ude.”

”Boile er god på bolden, han dirigerer med de andre og giver ro, så han er defensivt den bedste i bagkæden i dag. Jeg er glad for, at han er tilbage og til rådighed i den kommende periode, og det er jeg også, når vi får Khocholava med igen," sluttede Jacob Neestrup.