Jacob Neestrup

Neestrup: Ikke vores bedste præstation, men stærkt at vinde herovre

”I en travl tid, hvor vi er under stort pres og ikke har kunnet rotere meget, så er det stærkt at vinde herovre mod et godt, fysisk Randers-hold,” sagde Jacob Neestrup efter 2-0-sejren i Randers.

”Når det er sagt, så var det en dårlig fodboldkamp og vores dårligste offensive præstation, mens jeg har haft ansvaret. Det er ikke sådan, vi vil præstere, men tendensen har ellers været opadgående, og jeg kan sagtens leve med, at vi har sådan et bump på vejen som i dag, når vi stadig er gode til at forsvare os, og det er jo ikke ufortjent, at vi vinder.”

”Det var også første gang her i efteråret, at jeg fornemmede, at flere var lidt tunge i benene og var mærke af det tætte program, men så fandt vi nogle andre ting frem. Vi scorede to flotte mål, hvor især det første var høj klasse. Vi har haft stort fokus på, at vi skal spille chancerne score, og det må man sige, vi gjorde i dag ved de to mål, for man kan jo næsten ikke undgå at score på dem.”

”Corner og Clem kom ind efter pausen og gjorde en forskel, og med Corner oppe foran, så fik de noget andet at forholde sig til, og vi kunne bedre spille hen over deres pres med lange bolde. Falk kom også ind til sidst og viste sig fint frem og var med til at holde lidt på bolden og tage trykket af.”

”Vavro var også tilbage og gjorde det fremragende, og jeg er meget imponeret over hans præstation, efter at han kun har trænet med en enkelt gang. Men vi skal også huske Valdemar, som har gjort det fremragende for os på det sidste,

”Og så præsterede Lerager igen på et meget højt niveau, og det har han gjort i hele den sidste periode. I dag var han med i begge mål, og sammen med de andre erfarne spillere så støtter han de unge meget.”

”Men uanset sejren, så er presset ikke blevet mindre, så længe vi ligger, hvor vi gør. Målet var på kort sigt at stablisere præstationerne, og det synes jeg, vi har gjort, og nu har vi ikke tabt i en måned, men vi skal lige have overstået de sidste kampe her i efteråret, før vi begynder at se frem mod foråret,” sluttede Neestrup.