Jacob Neestrup

Neestrup: Randers har udviklet sig flot de sidste par sæsoner

Cheftræner Jacob Neestrup havde lidt flere muligheder at vælge mellem, da han efter fredagens træning skulle vælge de 20 spillere, der senere på dagen tog til Jylland for at forberede sig til eftermiddagens Randers-kamp.

"Corner og Falk er ved at være tilbage, og så må vi se, hvor mange minutter det bliver til dem," siger Neestrup.

"Denis er tilbage, nu hvor Khocholava har karantæne, og der er en lille risiko, men vi føler, at vi i vores nuværende situation og her så sent på efteråret kan tage den lille risiko, og det er alle indstillet på."

"Det er ærgerligt med Khocholava, for han har været rigtig stærk for os i efteråret, og han er jo også ude med karantæne på onsdag mod Dortmund. Men så kan han få hvilet den fod, som han har haft problemer med i en periode, så på den måde er der da noget godt ved det."

"Der er jo mange, der har talt pænt om vores unge spillere, og det er vi også glade for, men man skal også huske at rose de erfarne spillere som Khocholava, Lerager og Claesson. De har spillet stort set hvert minut og taget stort ansvar og lederskab i den her periode med en smallere trup."

Vi har vundet de to seneste gange i Randers, men også tabt de to seneste hjemmekampe, og generelt har det været tætte opgør de senere år.

"Randers er et bøvlet hold at spille mod, og de kommer med stor fysik og god energi, men de har også nogle rigtig dygtige spillere, og i flere kampe presser de modstanderne højere og højere. Så ligesom andre danske klubber skal have ros, så har Randers også udviklet sig rigtig flot over de sidste par sæsoner og ligger fortjent med i toppen," slutter Neestrup.

Se med på 6'eren og discovery+, hvis du ikke er selv er med i Randers, hvor der er kickoff kl. 16.00.