Jacob Neestrup og Denis Vavro

Neestrup: Fortjent vi går videre set over de to kampe

“Det bliver en stor dag, når vi skal spille pokalfinale, både for klubben og for københavnerne. Det er noget, vi har prioriteret højt, for det betyder meget for os,” sagde Jacob Neestrup efter en forrygende 5-3-semifinale mod FC Nordsjælland.

“Jeg synes også, at det er fortjent, at vi går videre, set over de to kampe. I den første kamp havde vi god kontrol i lange perioder, og vi var også rigtigt gode i dag.”

“Det blev en meget åben kamp i dag, og det var også, hvad vi havde forventet, og også det vi gerne ville have. Så måtte vi gå på kompromis med nogle andre ting i spillet, men sådan er det, når man bare trykker gaspedalen i bund. Begge hold ville frem over stepperne, og derfor skal man også rose Nordsjælland for underholdningsværdien i aften.”

“Kampen viste, at vi ikke har svært ved at skabe chancer, når vi møder hold, der gerne vil frem på banen. Vi erkender, at vi har haft problemer mod hold som AGF og Brøndby, der stod meget lavt med en fem-back-kæde, så det må vi blive bedre til at løse.”

“Men i kampe som den her, spiller vi os igen til masser af chancer. Derfor følte jeg mig egentlig også tryg gennem hele kampen, for spillerne gjorde hvad de skulle, og jeg stoler på dem, både i medgang og modgang,” sluttede Neestrup.

Se mandagens topbrag på storskærm
I næste uge følger nærmere information om billetsalget til pokalfinalen - men i første omgang venter en meget vigtig udekamp i Farum på mandag. Vores udeafsnit er forlængst udsolgt, men du kan se kampen på storskærm på Carlsberg Away Days, som vi holder på Old Irish Pub i København - læs mere om arrangementet her.