Denis Vavro og Lukas Lerager

Neestrup: Et perfekt resultat, selv om alt ikke lykkedes

“Det var et perfekt resultat, for det er rigtig stærkt at tage til Silkeborg og vinde på den måde,” sagde Jacob Neestrup efter sejren i Silkeborg.

“Men jeg synes, det var en mere lige kamp, end de 3-0 viser. Silkeborg er et rigtig godt hold, som jeg har stor respekt for, og som altid er svære at spille mod, og det var de også i dag.”

“De har store chancer i begyndelsen af begge halvlege, men Kamil blev matchvinder med store redninger på nogle vigtige tidspunkter. Men det er også det, vi forventer af ham, for han er en klassemålmand.”

“Så selv om resultatet er perfekt, er der flere ting i selve præstationen, som ikke sad lige i skabet. Men det er også stærkt at kunne vinde på en dag hvor alt ikke lykkes, som vi gerne ville.”

“Jeg synes for eksempel, at der var flere perioder i første halvleg, hvor vi kom til at stå for lavt, når de havde bolden i længere perioder, og hvor vi gerne ville have haft kanterne lidt længere frem og støtte Hákon.”

“Men det tager vi hjem og analyserer nærmere på, både de ting vi kan forbedre i det kollektive spil og i de individuelle præstationer. Men jeg glæder mig over, at vi er robuste og rider det værste uvejr af i de perioder, hvor vi var presset.”

“Og som jeg sagde til spillerne lige efter kampen, så er det stærkt at vinde 3-0, når vi samtidig ved, at vi kan nå et endnu højere niveau og præstere endnu bedre,” sluttede Jacob Neestrup.

Tre kampe i Parken på en uge
Neestrup og spillerne kan nu se frem til tre hjemmekampe på syv dage - først venter AaB på søndag kl. 16, herefter gælder det Vejle i pokalen onsdag aften, 1. marts, og søndag den 5. marts kommer OB til Parken kl. 18.30.

Du finder pladser på billet.fck.dk!