Mohamed Daramy

Stærk præstation: 3-0 i Silkeborg

Løverne fik en fin start på foråret, da Christian Sørensen allerede i 11. minut bankede en dødbold i nettet, efter at William Clem blev nedlagt lige uden for Silkeborg-feltet.

Siden fulgte syv-otte hektiske minutter, hvor Daramy fik en stor chance til at øge, men gled da han ville runde keeperen, og i stedet var Silkeborg tæt på, da Tonni Adamsen var alene igennem, men Grabara reddede fremragende med en fodparade.

Resten af halvlegen skiftedes holdene til at have bolden meget, men begge havde svært ved at spille sig til chancer.

Afgjort i første fem minutter
Chancerne kom til gengæld på samlebånd lige efter pausen, for efter en stor dobbeltchance til Silkeborg, stod det kort efter 3-0!

Først et fantastisk kontramål, hvor Mohamed Daramy strøg afsted på et godt skift fra William, og efter en hurtig 1-2 med Claesson i feltet sendte Mo bolden fladt ind til 2-0.

Kort efter øgede Lukas Lerager, da han jagtede en fremlæning, og Joel Felix snublede på vej ned mod eget felt og gav Lukas en friløber, som han køligt udnyttede til 3-0.

Vi ses på søndag!
Dermed fik vi en perfekt start på foråret - og på søndag bliver der trængsel på tribunerne, når det går det i Parken kl. 16.00 mod AaB! Den kamp kan du stadig finde pladser til her: billet.fck.dk