Jacob Neestrup

Neestrup: Det gælder om at få en lukket kamp

“Det handler først og fremmest om, at vi får en lukket kamp i morgen, hvor rummene er mindre, end de er vant, hvilket er sagt med den største respekt for den tyrkiske liga,” siger cheftræner Jacob Neestrup om, hvordan vi skal løse opgaven med at spille europæisk efter nytår.

“Det var sådan, vi fik et resultat dernede, og det er sådan, vores tilgang har været i alle vores europæiske kampe. Lukkede kampe med små rum, for så kan vores kollektiv vise sin styrke mod de absolut bedste hold i Europa.”

“Hvis først vi får en åben kamp med store områder at spille på, så er Galatasaray bedre end os. Men det kan selvfølgelig blive nødvendigt at åbne op, hvis vi på et tidspunkt skal jage et mål eller to. Det afhænger jo også af, hvordan det går i den anden kamp i Manchester, og det følger vi selvfølgelig med i, efterhånden som kampene skrider frem.”

“Vores seneste resultater i Superligaen og pokalen har haltet lidt, men vi har før været gode til at gå ud og præstere stærkt, uanset hvordan det var gået i de foregående kampe. Det vi har præsteret hidtil i Europa, det kan ikke gøres meget bedre, og med alt det, der er på spil i morgen både for klubben, for København og for dansk fodbold, så kan spillerne godt se bort fra de seneste kampe, når de går på banen i morgen.”

“Men vi møder et hold, som siden den første kamp i Istanbul har udviklet sig rigtig godt over de seneste måneder. Da vi mødtes sidst, havde de hentet en del nye spillere, som de ny har fået integreret bedre på holdet, og det var f.eks. helt fortjent, at de vandt i Manchester, og de spillede også en rigtig god kamp i München.”

“Så det er hold, vi har den største respekt for, og vi ved også, at Parken har en særlig betydning for klubben, fordi de vandt deres første europæiske trofæ her for mange år siden. Men de var her jo også for ti år siden, hvor vi slog dem, og det vil vi gerne gøre igen i morgen, så er vi klar til at spille videre i Champions League efter nytår, ” slutter Jacob Neestrup.