Sektion 12

Muligheder for billet til den pt. udsolgte sæsonafslutning

OPDATERET 25/5/2023: da alle resterende billetter til kampen i dag, torsdag, blev købt af FCK+ abonnenter, vil adgang for dem på ventelisten blive udskudt til torsdag den 1. juni, hvor de vil få adgang til evt. frigivne pladser.

Interessen for at opleve sæsonens sidste kamp mod Randers FC d. 4. juni kl. 17:00 i Parken er enorm, og kampen har i flere uger været meldt midlertidigt udsolgt. Men i denne uge kan du dog være heldig at få fat i nogle af de pladser, der frigives. 

Sidst på ugen frigives et begrænset antal billetter 

Da Randers FC's udebaneafsnit er rykket til A11, og vores billet-abonnenter har frist for at hente billet på torsdag, forventer vi, at der kan frigives et begrænset antal billetter til kampen, primært til Familietribunen og Sektion 12. Pladserne frigives således: 

  • Torsdag d. 25/5 kl. 10:00: FCK+ abonnenter og sæsonkortholdere/abonnenter får adgang til at købe ledige pladser
  • Fredag d. 26/5 kl. 10:00: Ventelisten (der findes opskrivning til herunder) får adgang til evt. ledige pladser 
  • Fredag d. 26/5 kl. 11:00: Åbent salg af evt. ledige pladser

Salget foregår efter først-til-mølle-princippet (derfor er ingen garanteret adgang til kampen) på billet.fck.dk, og det kræver login med den FCK Profil/e-mail, der er tilknyttet et FCK+ abonnement, eller er skrevet op på ventelisten for at få tidlig adgang.

Få adgang til billetsalget på torsdag kl. 10 og flere fanfordele med FCK+ 

Ikke alene kommer du først til billetsalget til sæsonafslutningen med FCK+, men du kan også se frem til 10% rabat på én billet til øvrige 3F Superliga-kampe i Parken – også i den nye sæson, der venter. Derudover får du 10% rabat på merchandise hos FCK Fanshop, adgang til eksklusivt indhold fra FCK TV mm. Læs mere om FCK+ og de mange fordele her.

>> Køb FCK+ abonnement her

En ekstraordinær restaurant- og fodboldoplevelse i Parken
Selvom der pt. er udsolgt, har vi dog fortsat vores Matchday Hospitality pakker til kampen i salg. Dem kan du læse mere om og købe via linket herunder. 

>> Matchday Hospitality i Parken

Få adgang til det eventuelle billetsalg på fredag kl. 10 ved opskrivning til ventelisten herunder: