Jacob Neestrup

Neestrup: Det har været en vanvittig sæson

”Selve kampen i dag er der vist ikke så meget at sige om, så kan du ikke bare skrive, at der gik badedyr i den?” smilede Jacob Neestrup efter søndagens tju-bang-kamp mod Randers.

”Men selvfølgelig er det sjovere at slutte af med uafgjort end med at tabe, men sådan bliver det ofte, når alle har arbejdet stenhårdt i så lang tid for at nå det, vi alle sammen har drømt om.”

”Så nu skal det bare fejres! Jeg festede ikke i mandags, der tog jeg bare tidligt hjem, for jeg var simpelthen så træt, for det var så fysisk hårdt for mig at komme igennem den Viborgkamp!”

”Det har været en vanvittig sæson, men jeg har hele tiden troet på det, og også selv om vi tabte i Farum, så havde jeg troen på, at vi kunne vinde de næste kampe. Der har været et enormt pres på alle, og det har vi selv været med til, men det er måske også det, der har været med til at bære os igennem.”

”Der er mange, der har stor andel i det her, først og fremmest spillergruppen, der har stået sammen i tykt og tyndt, men også alle andre omkring holdet har knoklet for, at vi er nået hertil, hvor vi kan stå og fejre endnu et mesterskab, efter at vi var 10 point bagefter i efteråret.”

”Nu har jeg lige nogle forskellige ting herhjemme den næste uges tid, men så tager jeg et par uger på ferie på Kreta med familien, men selvfølgelig med mobilen tændt, for sådan er det jo. Og så glæder jeg mig til den nye sæson, hvor der er mange ting, vi kan forbedre.”

”Vi skal blandt andet tilbage til det udtryk, vi havde indtil for en måneds tid siden, for i de seneste kampe har vi været nødt til at være top-kyniske for at sikre, at vi kom først over målstregen. Men vi skal også udvikle vores spil, og der ser jeg frem til, at vi også får flere nøglespillere tilbage fra skader.”

”Vi har jo i lange perioder haft 30-40 % af vores spillerbudget siddende udenfor, men det er jo de dyreste spillere, der skal være de bærende, så det vil øge sandsynligheden for succes, når de er klar.”

”Og så glæder jeg mig da til en sæson, hvor alle starter med lige mange point, for det kan sagtens blive en sæson, hvor konkurrencen aldrig har større. Flere klubber har taget store skridt den her sæson med Röslers AGF, den måde Viborg spiller på, Nordsjælland, som vi har haft nogle vanvittige kampe på, og så må vi forvente, at Midtjylland og Brøndby også står bedre efter ferien.”

”Så det skal vi være forberedte på. Men nu skal vi og alle vores fans først og fremmest fejre de her titler og så slappe lidt af, før vi tager fat igen på en ny sæson,” slutter Jacob Neestrup.