Nicolai Boilesen

Mange succesoplevelser for vores landsholdsspillere

Både det danske A- og U21-landshold samt Sveriges A-landshold vandt alle sine tre kampe i denne omgang - uden at lukke mål ind! Også Zecas Grækenland leverede et flot resultat med 1-1 ude mod Spanien, men ærgrer sig over, at det kun blev til 1-1 hjemme mod Georgien i går.

Her har du det samlede overblik over, hvem vi havde i aktion i den sidste uges tid:

DANMARK A
Jonas Wind startede inde mod Israel og scorede det andet danske mål i 2-0-sejren, inden han blev udskiftet 13 minutter før tid.

Nicolai Boilesen spillede hele kampen, da Danmark vandt 8-0 over Moldova.

Jonas var tilbage i startopstillingen i 4-0-sejren i Østrig og blev udskiftet tyve minutter efter pausen.

DANMARK U21
Victor Nelsson startede inde i alle tre EM-gruppekampe mod Frankrig (1-0), Island (2-0) og Rusland (3-0) og blev udskiftet efter en time i den sidste kamp (for ikke at få et gult kort mere og dermed karantæne).

Mohamed Daramy startede inde mod Island og blev udskiftet efter en times spil, og mod Rusland blev han indskiftet i pausen og lagde op til Carlo Holses 3-0-mål efter en fornem dribletur i feltet.

SVERIGE
Kalle Johnsson stod for Sverige, da de slog Estland 1-0 i en venskabskamp. Pierre Bengtsson spillede også hele den kamp.

GRÆKENLAND
Zeca fik fuld spilletid i kval.kampene mod Spanien (1-1) og Georgien (1-1), mens han og mange andre blev sparet i venskabskampen mod Honduras (2-1).

COSTA RICA
Bryan Oviedo startede inde i begge venskabskampe mod Bosnien & Hercegovina (0-0) og Mexico (0-1), og i den første spillede han hele kampen, og i den anden blev han udskiftet i pausen.