Elias Achouri

Achouri før AGF: Vil hellere bytte assists for flere point

Elias Achouri lavede endnu en assist i søndagens sejr over Silkeborg i Parken og er nu oppe på 11 oplæg i 22 Superliga-kampe i denne sæson.

"Jeg føler mig godt kørende og det er en god statistik for mig personligt, men lige nu ville jeg hellere bytte nogle af mine assists for flere point til holdet," siger Elias Achouri og fortsætter:

"Jeg er glad for at have lavet flest i Superligaen indtil nu, men det er ikke vigtigt, hvem der lægger op til vores mål - det eneste, der tæller, er at vi vinder vores kampe," slår kantspilleren fast forud for søndagens hjemmekamp mod AGF.

To oplæg til Cornelius
Achouri har lagt op til begge Andreas Cornelius' mål på det seneste mod OB og FC Midtjylland, og det gør en forskel for tuneserens spil at 'Corner' har været fit for fight på det seneste:

"Hans fysik betyder meget for den måde, vi kan spille på. Og jeg ved, hvor jeg kan finde ham foran mål - både fladt, men også med høje indlæg, hvor han jo er rigtig stærk i hovedspillet," forklarer Achouri, der ser frem til en fysisk forestilling søndag mod århusianerne.

Forudser fysisk opgør
"Vi ved, at det bliver en intens kamp med fokus på fysikken. De vil gerne spille med lange bolde, og vi ved, at de er dygtige på dødbolde, hvor de scorede to gange mod os i efteråret. Så vi skal være smartere i spillet med bolden, men også tage kampen op med dem i duellerne - og så er vi nødt til at være effektive foran mål, når vi får chancen."

Med seks spillerunder tilbage indtager løverne tredjepladsen, seks point efter Brøndby og tre efter FC Midtjylland. Men Achouri tror stadig på en gentagelse af guldet fra de seneste sæsoner:

"Vi tror på, at vi kan gøre det. Og vi skal vise os frem og vi skal vinde hver eneste kamp, men det pres er vi vant til i en storklub som vores - både fra omgivelserne, men i høj grad også fra os selv."

Kampen mod AGF sparkes igang i Parken søndag kl. 18.00. Find billetter på billet.fck.dk eller giv din plads videre, hvis du er forhindret i at komme selv!