Fan Village bag B-tribunen

F.C. København må opgive Fan Village

Det er desværre ikke muligt at sikre de nødvendige rammer til gennemførelsen af Fan Village, og derfor opgiver F.C. København projektet.

Som følge af beslutningen vil alle fans, der har doneret til Fan Village, naturligvis have mulighed for at få deres penge tilbage.

I de seneste tre år har F.C. København arbejdet på at etablere en Fan Village med en model, der er gangbar i forhold til lokalplan, pladsbehov, sikkerhed, myndighedskrav, Parkens naboer og Københavns kommunes politiske beslutningstagere.

Mange muligheder er afsøgt, og desværre er konklusionen nu, at det ikke kan lade sig gøre at finde en kvalificeret løsning til den Fan Village, som mange fans har glædet sig til og også doneret penge til.

Derfor kan alle, der har doneret til Fan Village, nu søge om refusion.

”Det er meget ærgerligt, at vi må opgive Fan Village," siger direktør Jacob Lauesen.

"Vi har forsøgt på flere måder at finde en løsning, men det kan simpelthen ikke lade sig gøre at få alle enderne til at nå hinanden. I stedet vil vi nu have fuld fokus på at betale fansenes donationer tilbage og takke for opbakningen til projektet."

”Det er ikke med vores gode vilje, at vi står med denne beslutning, men vi må også erkende, at Parken ligger i et tætbefolket område. Samtidig har vi nu dobbelt så mange gæster, som da initiativet blev lanceret under coronapandemien, og dengang var vi desværre for optimistiske i forhold til et projekt af denne størrelse med de godkendelser, det kræver," siger Jacob Lauesen.

F.C. København har kontaktet de fans, der har doneret til Fan Village, og man har frist til den 15. juli 2024 for at søge om tilbagebetaling.

Fra hele F.C. København skal der lyde en stor tak til fansene for engagementet i projektet og for opbakningen i den svære coronatid.

Du kan læse mere i denne Q & A.