Åben træning i Telia Parken
Åben træning i Telia Parken
Åben træning i Telia Parken
Åben træning i Telia Parken
Åben træning i Telia Parken
Åben træning i Telia Parken
Åben træning i Telia Parken
Åben træning i Telia Parken

Målmands- og straffe-træning i Telia Parken

Til lørdagens åbne træning i Telia Parken sørgede målmandstræner Kim Christensen og hans fire målmænd igen i år for at give en række børn og unge en ekstra oplevelse.

Efter truppens normale træning blev en række fans inviteret ind på selve banen, hvor kun de færreste ellers får adgang. Her fik de mulighed for at lave lidt målmandstræning samt skyde straffespark på Sten, Kalle, Sten og Ibsen. Og de kunne ikke holde målet helt rent, når de unge skytter engang imellem fik fuldtræf...

Inden bød de cirka halvanden times træning på bl.a. spil til to mål på halv bane, hvor Pieros fik bifaldet frem på tribunen med et lækkert saksesparks-mål og et par velplacerede hovedstød.

Jonas Wind var ude og løbetræne lidt med Lasse Lindbjerg inden de andre kom ud, og Boilesen, N'Doye og Ragnar var en tur i fitness, hvor Jonas også var ovre senere. Ellers var alle med til den almindelige træning, undtagen Carlo Holse, der er syg i disse dage. Ståle var heller ikke i Telia Parken i dag, da han er et smut hjemme i Norge her i weekenden.

Efter træningen var der selvfølgelig mulighed for autografer, selfies m.m., og på vegne af alle siger vi tak til de knap 500 fremmødte fans og håber, I havde en fornøjelig formiddag - trods kulden!

Træningskamp mod Halmstad om en uge
Næste mulighed for at se holdet i aktion bliver om en uge, hvor vi møder Halmstads BK i en træningskamp i Telia Parken kl. 12. Vi forventer også at streame kampen på vores Facebook-side, men mere info følger i begyndelsen af næste uge.

Rundvisninger i vinterferien
Mandag til fredag i vinterferien (10.-14. februar) tilbyder vi to daglige rundvisninger bag kulisserne i Telia Parken. Læs mere her.