Overvældende antal spørgsmål til Ludwig

Ludwig: Det bliver lidt specielt

Vinterens sidste testkamp står mod de svenske sølvvindere fra IFK Göteborg, som i lighed med løverne har forberedt sig i Atlantic Cup i Portugal – dog uden at de to hold mødtes dernede. Derimod besejrede svenskerne Jablonec, men tabte til Dynamo Moskva og Brøndby.

Mødet med ”Blåvitt” bliver en særlig kamp for Ludwig Augustinsson, der skal stå over for sine tidligere klubkammerater:

- Det er klart, det bliver lidt specielt, selv om der er ganske mange, der har forladt klubben, siden jeg var der. Så det bliver ”kul”, men jeg skal bare gå ud og gøre mit bedste. I det hele taget handler det for holdet om at spille en god kamp, så vi får en god fornemmelse inden Superligaen næste weekend.

Manager Ståle Solbakken supplerer:

- Vi har prøvet lidt forskellige ting i opstarten, men det hold vi stiller med i morgen er tæt på det hold, som spiller mod Vestsjælland næste søndag. Men der er stadig 2-3 pladser, som vi ikke er helt sikre på, fx spørgsmålet om hvor vi bruger Nicolai. Men nu får alle enten en kamp lørdag eller mandag, hvor vi spiller reserveligakamp mod Randers FC, og det er fint her en uge før det går løs i ligaen.

- Vi har haft god tid på træningsbanen uden stress og uden nye skader, det er faktisk kun Steve De Ridder, som har været plaget af en mindre skade – og så har Daniel Amartey været til African Nations Cup. Corner har også døjet lidt med nogle småting den her uge, men ellers har det været godt, og alle har haft en god opstart rent fysisk. Så nu må vi se, om vi kan fortsætte – og helst udbygge – det flow, vi begyndte at få i løbet af efteråret, slutter Ståle.

Mens den danske sæsonstart altså er lige om hjørnet, så venter Allsvenskan til den første weekend i april. De kommende uger byder til gengæld på gruppespil i Svenske Cupen – en svensk pokalvariant, hvor fire hold mødes én gang, og vinderen af gruppespillet går i kvartfinalerne.

Kampen bliver spillet kl. 13 i Telia Parken, men af sikkerhedshensyn har det været et krav fra Politiet, at den desværre skal spilles uden tilskuere. Til gengæld vil kampen blive vist dirkete på TV3 SPORT 1, ligesom den i Sverige bliver livestreamet gratis.