Jordan Larsson og Lukas Lerager

Lerager: Vi glæder os til Mesterskabsspillet

F.C. København indleder Mesterskabsspillet på andenpladsen i 3F Superligaen og går mod det med otte sejre i træk i ligaen. 

Kampprogrammet kom ud tirsdag, og FCK starter hjemme i Parken med en topkamp mod FC Nordsjælland:

”Vi bruger ikke så meget tid på rækkefølgen af kampene. Vi ved, at vi skal møde alle to gange, og vi kommer til at gå på banen for at vinde alle ti kampe - uanset hvem modstanderen eller hvor vi spiller. Lige nu er det godt med et lille break, og så er vi klar til at give den fuld pedal igen efter landskampene,” siger Lukas Lerager og fortsætter:

”En af vores styrker er vores evne til at fokusere på den opgave, der er foran os. Vi har hele tiden brugt vores energi på at se på egne præstationer og kampe, og vi ved, at hvis vi fortsætter sådan, så skal de andre være rigtigt stærke for at slå os,” siger Lukas Lerager.

Massiv opbakning både ude og hjemme
Holdet har i foråret oplevet en massiv opbakning både ude og hjemme i Parken, hvor der har i foråret, har været næsten 30.000 i gennemsnit til hjemmekampene i Superligaen:

”Vi har sagt det mange gange, men det bliver det ikke mindre sandt af. Det er en unik opbakning, vi får fra vores fans. De har været bag os uanset om det har været i snevejr i Horsens eller i solskin i Parken. Det er med til at gøre oplevelsen endnu federe for både fans og spillere og vi glæder os til at komme ind i Parken og spille igen,” siger Lukas Lerager.

Du kan finde din plads til kampene i Mesterskabsspillet her: >> billet.fck.dk