Kusk: Vi har de midler, der skal til

Kusk: Vi har de midler, der skal til

Kasper Kusk fik de sidste 10 minutter mod Leicester i onsdags og dermed spilletid for første gang i gruppespillet.

- Det var en fed kamp at komme ind i! Man skal lige vænne sig til tempoet, som er højere, end det vi er vant til herhjemme, og jeg havde lige et boldtab i starten, men ellers synes jeg det gik fint.

Kasper kunne have fået en assist i de allersidste minutter, for det var ham, der slog indlægget, hvor Corner var lige ved at heade bolden forbi Schmeichel. Hvordan oplever man egentlig den situation nede på grønsværen?

- Vi ved jo, at Corner og Santander er stærke i luftrummet, så det var bare med at prøve at få slået nogle indlæg, og det var rigtig ærgerligt, han ikke fik headet den ind. Men man ser ikke altid så godt nede på banen, hvad der præcis sker i situationerne.

Nu venter endnu en hjemmekamp inden landskamppausen, når SønderjyskE kommer til hovedstaden på søndag.

- SønderjyskE har deres bestemte måde at spille på, hvor de står godt kompakt og lever meget på deres hurtige omstillinger, så det kan godt blive svært. Men jeg synes, vi har de midler, der skal til, og især hvis vi kan få et hurtigt mål, så vi lokker dem lidt længere frem på banen. Får vi ikke det, kan det godt blive vanskeligere, hvis kampen kommer til at foregå meget på deres præmisser, forudser Kasper.

Der er kick-off i Telia Parken kl. 18.00 på søndag.