Heller ikke denne gang…

F.C. KØBENHAVN VS SØNDERJYSKE
Kampen på søndag er F.C. Københavns Superligakamp nummer 32 mod SønderjyskE, og F.C. København har stadig ikke tabt til sønderjyderne i Alka Superligaen. De 31 Superligakampe er endt med 22 FCK-sejre samt ni uafgjorte kampe. Målscoren i de 31 kampe er 67-23 i F.C. Københavns favør.

Imponerende nok er blot 12 af de 31 Superligakampe mod SønderjyskE blevet spillet i Telia Parken, men her lyder statistikken på 10 FCK-sejre og to uafgjorte – og her er målscoren 32-6.

Tilhængere af SønderjyskE vil sikkert sige, at SønderjyskE har besejret F.C. København – og det har de også, men det var jo hverken i Superligaen eller i Telia Parken.

F.C. KØBENHAVNS SÆSON
Efter sidste weekends 3-1 sejr over FC Midtjylland har F.C. København nu 35 point på 1. pladsen, hvilket er seks mere Brøndby IF på 2. pladsen og ni point mere end FC Midtjylland og Randers FC på 3. og 4. pladsen.

Scoringen af Pusic i sidste minut betød desværre, at F.C. København ikke fik sæsonens clean sheet nummer 10, men det er dog stadig F.C. København der har holdt nullet flest gange i denne Superligasæson. F.C. Københavns ni clean sheet er et bedre end Brøndby IF og Lyngby BK.

F.C. Københavns 15 Superligakampe er fordelt på 10 sejre samt fem uafgjorte. Sejrene har været over Lyngby BK (3-0), Esbjerg fB (4-0), FC Nordsjælland (4-0), FC Midtjylland (3-1), OB (2-0), AC Horsens (2-0), AGF (2-0), Silkeborg IF (2-0), OB (3-0) og FC Midtjylland (3-1). De fem uafgjorte kampe har været mod SønderjyskE (1-1), AaB (1-1), Brøndby IF (1-1), Randers FC (2-2) og Viborg FF (0-0).

F.C. Københavns 33 mål i Alka Superligaen fordelt på minuttal:
1. halvleg: 15 mål
1'-15' minut: 2 mål
16'-30' minut: 7 mål
31'-45' minut: 6 mål

2. halvleg: 18 mål
46'-60' minut: 4 mål
61'-75' minut: 7 mål
76'-90' minut: 7 mål

Fordeling på minuttal af de 7 mål der er scoret mod F.C. København i Alka Superligaen:
1. halvleg: 3 mål
1'-15' minut: 0 mål
16'-30' minut: 2 mål
31'-45' minut: 1 mål

2. halvleg: 4 mål
46'-60' minut: 1 mål
61'-75' minut: 2 mål
76'-90' minut: 1 mål

3 mål, Rasmus Falk

De resterende 11 mål er fordelt på fem FCK-spillere samt selvmål af Johan Dahlin (FC Midtjylland) og Frederik Tingager (OB).

SÆSONENS FØRSTE KAMP MOD SØNDERJYSKE
7. august 2016, SønderjyskE 1-1 FC Midtjylland
0-1 Benjamin Verbic (23')
1-1 Simon Kroon (61')
Dommer:  Michael Tykgaard 6.054 tilskuere på Sydbank Park

SØNDERJYSKE OG ALKA SUPERLIGAEN
Sølvvinderne fra SønderjyskE fik en meget lidt godt start på sæsonen, for efter otte spillerunder var der blot indsat fem point på sønderjydernes konto – og alle fem point var kommet i hus via uafgjorte kampe.

Men siden da har SønderjyskE fået sparket gang i sæson, og i de seneste syv Superligakampe har de vundet seks kampe og blot tabt en enkelt gang (mod Lyngby BK i forrige spillerunde).

Facit for SønderjyskE efter 15 spillerunder er, at de med 23 point er at finde på 6. pladsen – og dermed lige akkurat ligger til at være med i forårets mesterskabsspil. SønderjyskE er et point efter Lyngby BK på 5. pladsen samt to point foran AC Horsens på 7. pladsen.

1. halvleg: 6 mål
1'-15' minut: 3 mål
16'-30' minut: 1 mål
31'-45' minut: 2 mål

2. halvleg: 14 mål
46'-60' minut: 3 mål
61'-75' minut: 6 mål
76'-90' minut: 5 mål

Fordeling på minuttal af de 18 mål der er scoret mod SønderjyskE i Alka Superligaen:
1. halvleg: 9 mål
16'-30' minut: 4 mål
31'-45' minut: 3 mål

2. halvleg: 9 mål
61'-75' minut: 4 mål