Ståle: - Vi er nu i en position med muligheder

Kursen er sat og vi er ikke mætte

Tirsdag var vi vidner til historieskrivning i PARKEN, da Ståle Solbakken & Co. kvalificerede sig til 1/8-finalerne i UEFA Champions League til foråret – en bedrift ingen anden dansk klub har formået tidligere. Efter seks kampe i gruppespillet og fire kvalifikationskampe er der ikke andet at gøre end at sende den dybeste respekt til den sportslige afdeling i klubben, der i hele 2010 har formået at sætte nye standarder for hvad et dansk fodboldhold kan præstere.

 

En strategisk målsætning blev nået i går, og vi vil gøre det yderste for at sikre de bedst mulige forudsætninger for fortsat Champions League-succes i 2011. I F.C. København er vi realistiske og ambitiøse, og derfor er arbejdet for længst igangsat med at løfte klubben til nye store tider både på og uden for kridtstregerne.

 

Samtidig skal der lyde en uforbeholden tak og respekt for støtten fra tilskuerpladserne i går. Endnu engang blev det bevist, at vores fans er med til at skabe positiv opmærksomhed rundt omkring i hele verden. F.C. København har aldrig før været så meget på så manges læber over hele kloden, og Champions League-kampene i PARKEN har været den ultimative eksponent for hvad der lige præcis tegner vores klub.

 

Den 17. december er der lodtrækning til 1/8-finalen – en dag jeg glæder mig utrolig meget til, da det bliver spændende at se, hvilket nyt europæisk tophold vi kan præsentere i PARKEN i midten af februar. Det bliver endnu en milepæl i klubbens snart 20-årige historie, og med vores realistiske og ambitiøse tilgang til det fortsatte arbejde i klubben, er jeg sikker på, at vores kommende modstander kan forvente en flok ekstremt opsatte spillere og et festklædt København, der vil give alle modstandere kamp til stregen.

 

Med venlig hilsen

 

Anders Hørsholt
Administrerende direktør