To gange N'Doye sikrer en 2-0 sejr

Hørsholt: - Ikke mange der matcher os

Klokken 20.45 går det løs i årets sidste kamp i PARKEN, når F.C. København skal forsøge at spille sig i forårets 1/8-finale i UEFA Champions League ved at besejre de græske mestre fra Panathinaikos FC. I de F.C. Københavnske kulisser er der vanen tro blevet arbejdet på højtryk med at sikre optimale betingelser for spillere og tilskuere til aftenens kamp i PARKEN.

 

- Vi er stolte af at blive rost til skyerne af UEFA’s repræsentanter, når vi afvikler vores europæiske hjemmekampe. Selvom vi er meget bevidste om vores stærke, organisatoriske kompetencer, så er det altid rart med anerkendelse, og jeg kan igen konstatere, at PARKEN fremstår på top europæisk niveau forud for aftenens kamp, siger administrerende direktør i F.C. København, Anders Hørsholt, og fortsætter:

 

- Det siger noget om de kvaliteter, vi besidder både på og uden for banen. Der er simpelthen ikke mange klubber der matcher os på det plan, og det er jeg sikker på at de godt 37.000 tilskuere i PARKEN i aften også vil opleve. Det bliver endnu en fantastisk fodboldaften i København, og jeg er sikker på, at alle fans af F.C. København – inklusiv mig selv – glæder sig helt ufatteligt meget til det hele går løs, slutter Anders Hørsholt.

 

Grundet sikkerhedsmæssige foranstaltninger, er der plads til cirka 37.000 tilskuere i PARKEN i aften. Panathinaikos FC medbringer 845 græske fans. F.C. København spiller i deres normale hvide europæiske dragt, mens Panathinaikos FC spiller i helt grønt. Samtlige presse- og normale pladser er besat, og portene åbner klokken 19.15.