Kom og få taget dit FCK-julefoto

Vi er i julehumør, når vi søndag d. 9. december spiller sidste hjemmekamp i Superligaen inden jul. Vi åbner DFDS Familietribunen kl. 14.30, hvor du kan prøve vores aktiviteter og vinde en FCK-medalje. Som noget helt nyt kan du inden kampen få taget dit FCK-julefoto, så sæt håret og kig forbi. 

Spil FIFA 19 på 165'' skærm
Er du en haj til FIFA 19, og vil du prøve at spille på en meget stor skærm, så kig forbi D1, når vi åbner tribunen kl. 14.30. Læs mere om arrangementet her.

Kom op og få varmen i Klub Leo Lounge 
Kortholdere til DFDS Familietribunen har deres helt egen eksklusive lounge før og under kampen, Klub Leo Lounge. I loungen har vi fået en ny fed aktivitet, som kan teste, hvor hurtige dine reflekser er. Kig forbi Klub Leo Lounge og prøv "Hvor hurtig er du"-væggen - måske dit navn ender på scoreboardet.

Fitlight væg

I Klub Leo Lounge kan du også, om du er kortholder eller ej, nyde Dagens ret, Byg-selv burger, i afslappende og varme omgivelser. Hvis du ikke er kortholder skal Dagens ret forudbestilles, da der er et begrænset antal kuverter. 

>> Bestil Dagens ret her

Jul i boderne på DFDS Familietribunen

Boderne er i julestemning og tilbyder 3 x Æbleskiver med syltetøj og flormelis til 20,- og Gløgg eller Kakao til 30,-. 

>> Find din plads til kampen her 

Mangler du en julegave? 

Vi hjælper dig med julegave-shoppingen, for nu kan du give et Halvårskort til DFDS Familietribunen som gave. Halvårskortet til børn indeholder en velkomstgave, alle hjemme-grundspilskampe, alle hjemme-slutspilskampe og for de yngste fans (t.o.m. 14 år) medlemskab af Klub Leo.

Som medlem af Klub Leo får du unikke muligheder som at gå med spillerne på banen, adgang til Klub Leo Lounge og arrangementer med spillerne.

Halvårskort som julegave