Kaptajn Zeca inden første hjemmekamp: Ekstra meget at glæde sig til

Fredag kl 19 spiller vi sæsonens første hjemmekamp, når vi tager imod AGF i Telia Parken. Og det er ikke kun selve kampen, som Zeca og holdkammeraterne ser frem til. 

”Sæsonens første hjemmekamp er altid speciel. Og når vi ovenikøbet skal spille i vores nye hjemmebanetrøje og på en helt ny bane, så er der bare ekstra meget at glæde sig til,” siger Zeca, der var med til at vende 0-2 til 3-2 i søndagens sæsonpremiere i Odense.  

”Kampen i Odense gav os en masse selvtillid og især en masse moral på grund af den måde, vi vandt på. Det er altid svært at være bagude med to, især på en svær udebane, så jeg synes virkelig, at vi viste stærk karakter som hold. Jeg føler, at vi har fået et super godt rygstød, og forhåbentlig kan vi præstere endnu bedre på fredag,” siger Zeca. 

Ser frem til massiv opbakning
Med første hjemmekamp venter også et kærkomment gensyn med fansene i Telia Parken – hvoraf mange havde taget turen til Fyn i søndags.  

”Støtten i Odense var fantastisk, og vi glæder os alle sammen til at se endnu flere fans på vores hjemmebane, hvor vi altid får en massiv opbakning. Kampen om endnu et mesterskab er i gang, og ligesom i sidste sæson har vi brug for fansenes hjælp for at nå vores fælles mål. Så jeg håber virkelig, at vi alle sammen kan få en god start på hjemmebane,” siger Zeca. 

>> Fredagsfest i Telia Parken - KØBENHAVN vs AARHUS - find din plads

>> Vær med hele vejen med et sæsonkort eller abonnement

>> Forudbestil den nye hjemmebanetrøje og få gratis tryk med i købet