Kampreferat: Voj vs. FCK

Fredag aften blev træningslejrens anden og sidste træningskamp spillet i Bad Radkersburg. Modstanderen var serbiske Vojvodina Novi Sad, og efter 90 minutters spil og et ubehageligt stop i spillet, grundet en brækket ankel til en Vojvodina-spiller, stod der 2-2 på måltavlen. FCK.DK fangede cheftræner Ariël Jacobs til en kommentar på kampen:

- I sådan er opstartsfase, er det altid positivt at komme ud fra kampe uden skader – især i en kamp som i dag, hvor vi mødte et aggressivt serbisk hold. I første halvleg havde vi bolden mest, men der var ikke de store chancer til nogle af holdene, og så fik Vojvodina alligevel et mål ud af ingenting, startede Ariël Jacobs, og fortsatte:

- Selvom der var mange udskiftninger på begge hold, så var det positivt at se gutterne kæmpe sig tilbage og bringe sig foran i anden halvleg. Det viser en stærk mentalitet, og set over de 90 minutter er jeg generelt tilfreds med vores indsats, konstaterede cheftræneren.

Lørdag går det hjemad mod København, og en hurtig status fra Jacobs var:

- Jeg står med en god fornemmelse efter min første halvanden uge her, og nu begynder vi at kigge fremad mod Superligastarten på næste søndag, og det bliver godt at få en afsluttende træningskamp på onsdag  i PARKEN mod Cercle Brügge, sluttede Ariël Jacobs.