Kampreferat: SIF vs. FCK

Surt show i Silkeborg

Hvor uheldig kan man være?

Det spørgsmål kan F.C. Københavns spillere stille sig efter 1-1 kampen imod Silkeborg. Godt nok spillede københavnerne ikke den bedste første halvleg, men set over alle 90 minutter havde FCK bolden over mållinjen tre gange, mens Silkeborg kun havde bolden forbi Thomas Myhre en enkelt gang.

Alligevel endte kampen 1-1......

Nok sagt om det. Første halvleg startede med FCK i den klart dominerede rolle. Silkeborg havde reelt ikke bolden i det første kvarter, hvor F.C. København godt kunne være kommet foran. I stedet fik Silkeborg fat og styrede resten af halvlegen. Der skulle dog en fejl fra Thomas Thorninger til, før Silkeborg fik deres første chance i kampen - som de vel at mærke også scorede på. Ærgerligt, for indtil da havde vi holdt dem væk fra chancer, selv om de havde overvægten af spillet.

I slutningen af halvlegen kom københavnerne mere med, og Heine Fernandez må snart begynde at bede til de højere magter for mål. Han var endnu engang uheldig med at ramme overliggeren på et fremragende hovedstød.

Anden havleg startede som første: FCK startede som lyn og torden i det første kvarter og denne gang gav det mål: Zuma fik tæmmet en lang tværaflevering og hurtigt spillet bolden ind i feltet til Todi, der smart rundede Bora Zivkovic og placerede den sikkert forbi Peter Kjær i det jyske mål.

Todi spillede i øvrigt en god kamp og er ved er være tilbage ved fordums styrke før hans landskampskade.

Herefter var der lidt stillingskrig, men FCK var mere tændte og vandt langt flere nærkampe end i første halveg, hvilket stille og roligt resulterede i FCK-dominans på midtbanen.

I de sidste 5 minutter af kampen scorede FCK to mål! Først bankede Pascal et indlæg fra Thorninger i nettet, men blev vinket offside, og siden et selvmål af Silkeborg, men som beskrevet i indledningen, blev begge mål annulleret. Det er ærgerligt at sådan noget skal ske, men på den anden side fik vi ét point med hjem fra Silkeborg, hvilket vi før kampen godt kunne have været tilfredse med.