Kampreferat: FCK vs. Vej

Ca. 650 tilskuere var mødt op på træningsanlægget på Jens Jessens Vej 10 for at checke formen hos de regerende mestre i sommerens sidste testkamp, inden det på onsdag bliver alvor, når Mogren fra Montenegro gæster PARKEN.

I dag kom modstanderen fra Vejle, der først om 2 uger indleder sæsonen, som for deres vedkommende handler om den næstbedste række efter nedrykningen fra SAS Ligaen i foråret.

Ståle Solbakken og trænerteamet valgte at stille med to næsten forskellige mandskaber i de to halvlege, og selv om 1. halvlegs mandskab er tættest på også at være startopstillingen på onsdag, ås var det 2. halvlegs-holdet, der hentede en sikker, men for lille 3-0-sejr hjem.

Johan Wiland, Martin Vingaard og Dame N'Doye fik hele kampen, mens de øvrige 8 startende blev udskiftet i pausen. Jesper Christiansen, Libor Sionko og Jesper Grønkjær sad helt over, mens der ikke blev brug for Jacob Albrechtsen, der holdt sig klar til et eventuelt indhop i 2. halvleg.

Løverne dominerede allerede i de første 45 minutter, havde megen boldbesiddelse og kom også frem til 4-5 gode chancer til brasilianerne og N'Doye, der fik chancen på venstre midtbane i dag. Også Vingaard - der optrådte i højre side af midten - havde et par gode forsøg, og tættest på var anfører Hjalte Nørregaard, der havde en afslutning, der snittede overkanten af overliggeren.

Efter pausen så holdet således ud:

Wiland
Danni Jensen - Zanka - Laursen - Niclas Jensen
Vingaard - TK - Delaney - Özdogan
Nordstrand - N'Doye

Disse 11 satte yderligere tryk på et Vejle-mandskab, der langsomt blev tappet for kræfter, og bl.a. havde N'Doye to kæmpe chancer, som han misbrugte var alene med keeperen. Vingaard havde også et fantastisk langskud fra kanten af feltet, der tog underkanten af overliggeren og sprang ned på målstregen og i spil igen.

Først med en snes minutter igen gav det massive overtag sig udslag i scoringer. N'Doye stod for det første, da han fik en god aflevering af Nordstrand i højre side af feltet og sparkede bolden ind i det lange hjørne.

Et kvarter før tid var rollerne byttet om, da Nordstrand spillede sig fri efter en 1-2-kombination med N'Doye og kunne prikke bolden forbi Vejle-keeperen til 2-0.

Danni Jensen stod for den sidste træffer, da han fra kanten af feltet bankede et langskud ind i krydset.

Alt i alt en komfortabel sejr, og med en chancefordeling på sammenlagt 13-2 i de to halvlege var sejrscifrene tilmed lidt i underkanten.