Kampreferat: FCK vs. Tre

Temperaturen var overkommelig, men den hårde vind der strøg henover kunstgræsbanen i Birkerød gjorde alligevel de to gange 45 minutter mod Trelleborg til en kold fornøjelse. Heldigvis fik de godt 300 fremmødte FCK-fans tre mål at lune sig på.

De danske mestre satte sig endnu engang på kampen fra første fløjt af, og nyerhvervelsen Lars Jacobsen viste rigtig gode takter gennem hele kampen. I første halvleg huserede han på højre back-pladsen, hvor det blev til både sikre indgreb og god indblanding i det offensive spil - en spiller af høj klasse.

Hjalte Nørregaard kunne bringe F.C. København foran et lille kvarters spil, da han opsnappede en fejlaflevering fra en Trelleborg-spiller. Afslutningen fra feltet af går i mål via den ene målstolpe. Kort efter kunne Martin Bergvold øge føringen efter et godt angreb, der til sidst ender hos Bergvold, som koldt sparkede bolden i mål fra kanten af feltet.

Resten af halvlegen blev kontrolleret af F.C. København, og ligesom i lørdags mod Höllviken, så var det ikke meget Balázs Rabóczki havde at lave.

Fra anden halvleg af så opstillingen således ud: Balász Rabóczki - Ole Tobiasen, Bo Svensson, Christian Traoré, Lars Jacobsen - Michael Silberbauer, Christian Lønstrup, Hjalte Nørregaard, Morten Bisgaard - Álvaro Santos, Peter Møller

I løbet af de sidste 45 minutter blev Bora Zivkovic skiftet ind i stedet for Bo Svensson. Elrio van Heerden kom ind i stedet for Silberbauer, Jesper Bech blev skiftet ind i stedet for Álvaro og Peter Hansen overtog Lønstrups plads.

Álvaro Santos var endnu engang på pletten, da han via den ene stolpe fik halvflugtet bolden i mål til 3-0 kort inde i anden halvleg. Herefter var kampen reelt afgjort, men i modsætningen til lørdagens kamp, så holdt forsvaret stand og kunne gå fra banen uden at have indkasseret nogle mål imod sig. Ydermere havde det ikke været spor ufortjent hvis Løverne havde øget føringen med et eller to mål yderligere.