Kampreferat: Aar vs. FCK

Omskiftelig affære foran 1.012 tilskuere

FCK var bagud to gange mod nedrykningsdømte Aarhus Fremad, men lignede alligevel en vinder mod slutningen, indtil hjemmeholdet kort før tid udnyttede at den københavnske mur ikke var på plads ved et frispark, og så endte det 3-3 i den første kamp efter den turbulente Laudrup-exit i den forgangne uge..

Hjemmeholdet, der næste sæson er tilbage i den næstbedste række, gik frisk til sagen fra start, og allerede efter to minutter kom de foran, da Carsten Siersbæk opfangede en tilfældig bold og sendte den ind bag Thomas Gill med et langskud.

David Nielsen bragte dog balance i regnskabet efter 18 minutter, da han kom godt op på en dødbold og headede bolden i nettet i en situation hvor Fremad-keeper Henrik Bundgaard ikke så helt overbevisende ud. Det varede dog ikke længe, for århusianerne var i front igen, da Søren Holdgaard bankede bolden op i nettaget efter en klumpspil-situation foran FCK-målet.

Det var ikke ufortjent, at hjemmeholdet kunne gå til pauseteen med en føring, men løverne kom bedre med i 2. halvleg, og Clement Cliford var med til at sætte gang i offensiven, da han kom på banen og få minutter efter stod bag en af de mere besynderlige scoringer. Bolden tog simpelthen begge stolper, og da Bundgaard ville sparke den væk, var han så uheldig at sende den i eget net...

Så var det væsentligt mere spektakulært, da Carsten Hemmingsen lidt senere bragte gæsterne foran, da han hamrede bolden i kassen, og herefter lignede det længe en københavnske sejr. Men kort før tid udnyttede Gregers Ulrich kvikt, at Thomas Gill var for længe om at stille muren op ved et århusiansk frispark og han sparkede let bolden i nettet til slutresultatet 3-3.