Kalle Johnsson
Kalle Johnsson
Kalle Johnsson

Kalle: Jeg er klar

Det var hårdt for Kalle Johnsson at se kollegaen og holdkammeraten Kamil Grabara udgå med en alvorlig hovedskade i søndagens kamp mod AaB, hvor han efterfølgende afløste Grabara i målet:

”Først og fremmest, så var det hårdt at se Kamil komme til skade på den måde," siger Kalle Johnsson.

"Det så og var meget alvorligt, men jeg har været i kontakt med ham, og det er dejligt at vide, at han holder modet oppe, og at operationen er gået godt."

"Vi glæder os alle til at se ham herude igen, så snart han er klar til det,” siger Kalle Johnsson, der forventes at stå de kommende kampe i FCK-målet.

”Kamil har gjort det helt fantastisk for os og sat nogle imponerende rekorder, så han er en meget meget dygtig målmand. Jeg skal gøre tingene på min måde, og jeg kender holdet og vores måde at gøre tingene på rigtigt godt," siger den 32-årige svenske keeper.

"Jeg har spillet kampe med alle drengene mange gange, og relationerne med holdet er gode. Jeg skal finde min kampform 100 procent, men jeg føler mig klar og er fysisk i topform, så jeg skal nok være klar til de opgaver, der kommer.”

Kalle Johnsson
Kalle leverede små mirakler i målet i kvartfinalen mod Manchester United i 2020. Foto: Getty Images


Kalle har tidligere været førstemålmand i FCK i en længere periode og var blandt andet med til at skrive historie, da vi nåede kvartfinalen mod Manchester United i 2020, hvor han stod en kanonkamp.

”Jeg har en god erfaring og et stærkt hold omkring mig, så jeg glæder mig til at komme mere i kamp, selvom jeg ikke bryder mig om baggrunden for det med Kamils skade," siger Kalle.

"Der venter nogle store og vigtige kampe både i Superligaen og i Europa, hvor vi jagter drømmen om at komme i Champions League, som jeg ikke selv har prøvet før. Jeg vil give alt for, at vi lykkedes både nationalt og internationalt,” slutter Kalle Johnsson.