Juventus i denne sæson

Den italienske Serie A er ikke mange runder gammel, men allerede nu ser det ud til, at Juventus vil være med helt fremme – og det i håbet om at sikre sig det 30. officielle italienske mesterskab.

Første to runder gav seks point
Juventus startede titelforsvaret med en udekamp mod Sampdoria, og selv om det holdt hårdt, så lykkedes det for Juventus af få alle tre point med hjem – kampens enlige målscorer blev nyindkøbte Carlos Tevez, en mand som den københavnske defensiv nok skal passe på tirsdag aften.

Ugen efter fik Juventus hjemme i Torino besøg af S.S. Lazio. Efter blot 26 minutter havde Arturo Vidal med to scoringer sendt Juventus på sejrskurs. Miroslav Klose fik reduceret inden pausen og skabt en smule håb for Lazio-tilhængerne. Det håb svandt da Mirko Vucinic øgede til 3-1 med en tidlig scoring i 2. halvleg, og da S.S. Lazios Anderson Hernanes blev udvist midt i halvlegen, så så det svært ud for gæsterne. Kampen blev endeligt lukket, da Carlos Tevez gjorde det til 4-1 ti minutter før tid.

Opvarming til FCK-kampen mod Internationale FC
Hvor Juventus efter to runder havde seks point og en målscore på 5-1, så var Internationale FC – eller blot Inter – en smule bedre, eftersom de havde besejret Genoa med 2-0 og Catania med 3-0).

Som opvarmning til kampen mod F.C. København tirsdag aften mødtes Juventus og Inter lørdag aften, et opgør der i lighed med F.C. Københavns kamp mod Esbjerg fB i PARKEN endte uafgjort 1-1.

De to klubber spillede til nul helt frem til det 73. minut, hvor Mauro Icardi bragte Inter foran 1-0. Blot to minutter senere fik Juventus udlignet, da Arturo Vidal sendte bolden i mål.

Derned er Juventus efter weekendens kampe at finde på en delt 2. plads i serie A, side om side med Inter og Fiorentina. Øverst ligger SSC Napoli med ni point, og samme pointantal kan AS Roma nå mandag aften, hvis de ude slår Parma.